Ljubav se pretvorila u HOROR: Vedrana Rudan se RAZVODI po treći put od 16 godina mlađeg Italijana

Knjižavnica je o svom razvodu pisala na svom blogu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Vedrana Rudan
Rino Gropuzzo

Vedrana Rudan (71) svojevremeni je pisala o novom, 16 godina mlađem izabraniku za koga se udala.

Ipak, u poslednjem tekstu koji je napisala, ova ljubav pretvorila se, prema njenim rečima, u horor.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– J**ote! Da mi je to neko rekao? Ljubav mog života u trenu se pretvorila u horor. A sve je bilo na našoj strani. Ja sam imala lovu i želela njega, on je želeo mene jer sam imala lovu. Bili smo idealan par. Razvod će biti skup, ko miksana jaja svetog Petra. Biskup mi je rekao da Crkvi moram da poklonim svoj teren iznad Mošćeničke Drage, na njemu da izgradim kapelicu od sto i pedeset kvadrata i parkiralište za sedamdeset auta. “Presvetli”, rekla sam, “to će biti crkva. Kapelice su male, zato se i zovu kapelice.

Foto: ATA Images

– Kad bismo izašli na večeru plaćao je mojim novcem, ali je naručivao hranu bez soli jer imam visok pritisak. Mojim je parama kupio auto na svoje ime, ali me tim autom vozio u hitnu kad bi mi skočio ili pao pristisak. Sve je bilo tako je**no normalno.

– Srce mi je krenulo da lupa, pa stalo. U nedelju je trebalo da slavimo rođendan njegove ćerke Vivijan, dobila je ime po kreatorki Vestvud. Svi smo je zvali Vivi. Moj budući bivši muž se zove Vito, u ličnoj mu piše Vito Benvenuto. Neki su mi prijatelji zamerali što sam se udala za Italijana, to je bilo pre ovog fudbalskog prvenstva. Ne vole Italijane jer na granici za**bavaju zbog PCR-a – u svom stilu je napisala Vedrana Rudan i dodala da je na takve zamerke odgovara da se udaje iz ljubavi i da nije bitno ko je odakle, jer smo “svi crveni ispod kože” i da je bitno da je dobar čovek – napisala je Vedrana, a onda otkrila da je svađa nastala zbog poziva izvesne Živke koja je takođe trebalo da bude na rođendanu, što za Rudanovu nije dolazilo u obzir – pisala je Vedrana u svom prepoznatljivom stilu.

Vedrana Rudan primila vakcinu u Beogradu, pa NAHVALILA Srbiju: Otkrila i šta ju je najviše ODUŠEVILO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar