Severina tražila od obezbeđenja da je čuvaju od Srba, pa NAPALA novinare: Brani im da rade svoj posao!

Severina će dva sata pevati na trgu u Vrnjačkoj Banji i zaradiće čak 20.000 evra, a sve to joj je omogućila opštinska vlast na čelu sa Bobanom Đurovićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Kobra

Pevačica Severina Kojić zahtevala od organizatora u Vrnjačkoj Banji da nema nikakav kontakt s obožavaocima i novinarima, iako je za koncert dobila čak 20.000 evra. Nakon što su se ove informacije pojavile u medijima, pevačica je napala novinare tvrdeći da su listovi Informer i Srpski telegraf “novine zlog doba”.

Ona je potom otišla korak dalje i zabranila novinarima ovih listovima da uđu na bilo koji njen nastup, čime im je praktično zabranila da rade svoj posao!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Informer i Srpski telegraf su “novine zlog doba”… Ovakvi i slični natpisi dolaze iz pera ljudi kojima bi trebalo zabraniti pisati, jer osim što pišu neistine – huškaju ljude. Svi znate ko ih plaća za ovo. Vrnjačka banja, jedva vas čekam videti, da se volimo… a ovim “novinarima zlog doba” zabranjujem ulaz svugde gde pevam. Neka idu kod onog ko ih plaća. Mislim na muškarca koji se ne bavi pevanjem – napisala je Severina.

Podsetimo, Hrvatska pop zvezda Severina Kojić angažovala je silno obezbeđenje da je štiti od srpskih fanova u Vrnjačkoj Banji. Pevačica će večeras održati koncert na Međunarodnom vrnjačkom karnevalu. Seve će dva sata pevati na trgu i zaradiće čak 20.000 evra, a sve to joj je omogućila opštinska vlast na čelu sa Bobanom Đurovićem, o čemu je Objektiv već pisao.

– Da bi pristala da održi koncert, Severina je postavila nekoliko uslova organizatorima, među kojima su i telohranitelji. Tražila je da je “gorile” bukvalno prate u stopu i da ne dozvole da joj niko od fanova priđe dok boravi u Vrnjačkoj Banji. Kao jedan od razloga zbog kojih ne želi ni sa kim da ima kontakt navela je strah od koronavirusa, iako je vakcinisana – otkriva dobro obavešten izvor za Informer.

Foto: Printscreen/Instagram

Tonijev menadžer oterao novinare

Toni Cetinski je u četvrtak uveče na trgu u Vrnjačkoj Banji održao koncert, koji je u jednom trenutku prekinut! Obezbeđenje je novinare smestilo desno od bine i objasnilo im da je taj prostor namenjen za medije. Međutim, u jednom trenutku menadžer hrvatskog pevača je ustao i povišenim tonom oterao novinare i fotografe koji su pratili nastup. Koncert je potom prekinut navodno zbog problema sa razglasom, a Cetinski je tada u čudu pitao menadžera šta se dešava. Nastup je potom ipak nastavljen.

Neće ni medije

Prema njegovim rečima, zahtevala je i da joj garantuju da neće imati kontakt sa novinarima (!?).

– Iako posle godinu dana dolazi u Srbiju, rekla je da ne želi da daje izjave. Praksa je da pevači pre nastupa imaju konferenciju za medije, ali se ona postavila bahato i poručila da nema vremena za to jer će doći kasno u banju. Ponovila je i da zbog korone želi da drži distancu! Ostalo je da se vidi da li će se u poslednji čas predomisliti, ili će nastaviti da se prema fanovima i medijima ponaša kao razmažena zvezda – priča izvor i podseća da je Seve i prošle godine imala nastup u Vrnjačkoj Banji, kojim je zatvoren karneval koji privlači i brojne turiste.

Zahtevna

I tada, ali i sada, kući je odnela dobar honorar.

– Kojićeva je prošle godine uzela 20.000 evra za ovaj nastup, a toliko novca je tražila i sada. Tada je napravila odličnu atmosferu, pa su organizatori rešili da je opet angažuju, iako je veoma zahtevna kad je reč o uslovima koje moraju da joj ispune – završava priču izvor.

Međunarodni vrnjački karneval počeo je 11. jula i traje do nedelje uveče. Pre Seve nastupio je Toni Cetinski, kao i Slavko Banjac.

Igor otpratio Seve i zapratio Breskvicu

Igor Kojić prestao je da prati svoju (bivšu) suprugu Severinu na Instagramu i odmah je zapratio njenu mlađu koleginicu Anđelu Ignjatović, poznatiju kao Breskvica.

– Igor obožava Breskvičine pesme. Sa njom je čak i u kontaktu preko Instagrama – priča izvor blizak Kebinom sinu.

S druge strane, Severina sa svog profila na Instagramu više ne prati nikog.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (4)

  1. E neka vam Seve i Cetinski zavrću uši, naređuju kako da se ponašate u svojoj Srbiji, usto im dajte basnoslavne honorare, kreteni jedni ! Hoćete li ikada "doći do pameti" ?

    Odgovori

Ostavite komentar