“Pljuje po Srbima, a nema problem da od njih uzme PARE”: Đurović kiti Severinu, a opština PROPADA

Državni organi se ozbiljno spremaju da zakucaju na vrata Đurovića i ekipe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Skandal velikih razmera ovih dana potresa Vrnjačku Banju, i to zbog bahaćenja čelnika opštine.

Naime, dok plate koje se isplaćuju iz opštinskog budžeta mesecima kasne, opštinska vlast s Bobanom Đurovićem na čelu drznula se da hrvatskoj pevačici Severini za koncert koji je za 17. jul zakazan na trgu unapred isplati pozamašnu sumu od 20.000 evra. I dok građani zaposleni u opštinskim službama i preduzećima negoduju zbog rasipništva, a srpski pevači osuđuju što domaći umetnici nemaju ni približan tretman, državni organi se ozbiljno spremaju da zakucaju na vrata Đurovića i ekipe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako su prethodnih dana vršeni ozbiljni pritisci od strane građana i zaposlenih na čelnike opštine da se Severinin koncert otkaže, ne bi li se sačuvale pare i utrošile za preče i pametnije stvari, to nije bilo moguće jer je nastup hrvatske pevačice unapred plaćen.

REŠILA DA IH RASKRINKA

Sagovornica Objektiva iz Vrnjačke Banje koja je rešila da raskrinka Đurovića i ekipu navodi da je krajnje vreme da se bahaćenju i bezobrazluku stane na put.

– Ni sama ne znam koliko meseci radnicima opštine, kulturnog centra, biblioteke i vrtića kasne plate, naknade za prevoz i topli obrok. Zamislite, oni su u stanju da vaspitačicama uskrate primanje i bez trunke stida basnoslovne pare daju za nastup Severine, koju narod ne može da smisli. Cela Banja se sada digla zbog toga! Uostalom, to je žena kojoj je obraz đon. Pljuje po Srbima, ali zato nema problem da od tih istih Srba uzme pare – navodi naša sagovornica.

TRI ČOVEKA

Ona ističe da u Banji o svemu odlučuju tri čoveka. Kako navodi, pored Đurovića, koji je predsednik opštine, to su i Ivan Džatić, njegov zamenik, i Ivan Radović, predsednik Skupštine opštine.

– To je trojka koja žari i pali. Đurović u svakoj zgradi ima stan. Ljudi se plaše da kažu mnoge stvari u strahu za decu, porodicu, posao – navodi naša sagovornica. Osim Severine, kako Objektiv saznaje, oko 15.000 evra plaćen je i nastup Tonija Cetinskog, a dodatno je basnoslovan novac izdvojen i za još neke izvođače koji su nastupali tokom karnevalske nedelje u Vrnjačkoj Banji.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ZA ZATVOR

Lider radikala Vojslav Šešelj navodi da su ovakve odluke čelnika Vrnjačke Banje za zatvor.

– Treba ga odmah uhapsiti i osuditi, svojom imovinom da plati – kazao je Šešelj za Objektiv.

Kako naš list saznaje, inspekcija bi narednih dana mogla da dođe u Opštinu kako bi se utvrdilo na koji način i u koje svrhe se troši novac iz opštinske kase.

TRAGEDIJA SRPSKE ESTRADE

Popularni pevač Era Ojdanić, koji je i sam nastupao u Vrnjačkoj Banji, kaže da, za razliku od Severine, koja je basnoslovno plaćena, nije video nijedan ne evro, već ni dinar.

– To je tragedija srpske estrade. Uvek su pevači iz republika bivše Jugoslavije bili mnogo više plaćeni nego naši estradni umetnici. Ali šta da se radi, to je viša sila. Neko drugi o tome odlučuje. Meni je pre nekoliko godina bilo zabranjeno da uđem u Hrvatsku. To je trebalo da bude takmičenje harmonikaša u Vukovaru. Sve moje postere su skinuli i zabranili su mi da uđem pod izgovorom da „taj četnik ne može da peva”. Za nastup u Vrnjačkoj Banji dobio sam nula dinara. Najviše sam došao da podržim svoje kolege, a pravo da ti kažem, niko mi ništa nije ni ponudio – iskren je Ojdanić.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

BONUS VIDEO:

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 17. JUL

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Mislim da je vise dosadno i preterano velicati ljude bez razloga kao doticnu pevacicu.Uzimajuci u obzir degutantni snimak na kome je ona pre cini mi se petnaestak godina,vrlo je neukusno dozvoliti joj da nastupa u javnosti,posebno u Srbiji i pred decom.Svako moze da nas pokrade sl,sladje nam je tudje ......nego nas med.Ona ce novac potrositi u svojoj zemlji kao sto bi nas pevac ali za razliku od nje nas pevac zivi u nasoj zemlji!!!

    Odgovori
  2. Kad bi znali sta radi sve ovaj covek to jednostavno nije normalno, unistio je dva izvora Sneznik i Jezero samo da bi zadovoljio privatne bazne. Cela banja zna da ima dvadesetak stanova, njegov partner Zoran Babic 200 stanova verovali ili ne. Na svakoj zgradi koja se radi imaju svoj deo, a okolo centra haos od prljavstine. Svaku noc kod skole Popinski Borci skupljaju se narkomani, urlaju, bacaju djubre ge god stignu, nema kome da se prijavi jer nikog NE INTERESUJE

    Odgovori

Ostavite komentar