KRAJ LJUBAVI?

Đani i Slađa se RAZVODE? Jedan detalj ih odao, svedoci tvrde: URLALA je u slušalicu, bilo je strašno

Nedavno su proslavili 25. godišnjicu braka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa nedavno su proslavili 25. godišnjicu braka, a kako sada stvari stoje, oni planiraju da se razvedu, piše Pink.rs.

O njihovim turbulentnim odnosima često se pisalo, naročito o pevačevim preljubama koje mu je supruga praštala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se navodi, glavni dokaz da među njima nešto ne štima jeste to što su prvi put otišli odvojeno na letovanje. Naime, dok je Slađa već nekoliko dana u Turskoj, Đani dane uglavnom provodi u Crnoj Gori, piše pomenuti medij.

Foto: E-stock

-Slađa je u hotelu sa sinom, snajom i unučetom! Od Đanija ni traga ni glasa! Uglavnom je zamišljena i po ceo dan je na privatnoj plaži hotela ili na bazenu! Suprug i ja smo pre dva dana prisustvovali jednoj sceni! Naime, Slađi je zazvonio telefon, kada se javila bukvalno je urlala u slušalicu: “Završili smo za ceo život, da li ti je to jasno?!”. Ne možemo da tvrdimo, ali mislimo da ju je zvao suprug. Bilo je strašno – rekao je izvor za Pink.rs.

Slađa i Đani za sada se nisu oglašavali ovim povodom i nisu ni potvrdili, ni demantovali navode da se razvode.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (2)

  1. Nije ona sposobna da zaradi parce hleba a kamo li deset hiljada evra koliko je rekla da joj treba za mesec dana.Djani je njena masina za proizvodnju para.

    Odgovori
  2. Nema sanse za razvod, ona je navikla da zivi na tudja ledja, nije ona sposobna da zaradi za hleb. Djani, ne brini, nije ni lepa, ni sposobna, ni odgovorna ( kad je u pitanju dete iz prthodnog braka). Rekla je jednom da joj treba minimum deset hiljada evra mesecno. Nece ona da se odrekne masine (Djamija) za proivodmju para.

    Odgovori

Ostavite komentar