Skandalozne reči Nemaca o Novakovom odlasku na Olimpijske igre: Pohlepa za uspehom je bila jača od razuma

Čak se i Boris Beker priključio ovoj priči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: EPA-EFE/ADRIAN DENNIS

Nemački  “Berliner kurier” je veoma ružno prokomentarisao odluku Novaka Đokovića da ode na Olimpijske igre.

Ovaj nemački list je analizirao Đokovićev odlazak u Tokio. Oni smatraju da je Đokovićev motiv za igranje na Igrama pohlepan i da želi da osvoji sve po svaku cenu, što je zaista potpuna budalaština.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Posle titule na Vimbldonu otkrio je da su šanse 50:50. Sada je pohlepa za uspehom i slavom jača od razuma. Novak je potvrdio da će otići u Tokio i ne smeta mu istorijski puč (brojna otkazivanja tenisera prim. aut). Želi sve – pišu Nemci.

Osim nemačkog lista, i Boris Beker ne vidi logiku što je Đoković odlučio da ode u Tokio.

– Sve drugo ne sme da ga zanima (četiri Grend slema prim. aut). Ovo je jedinstvena prilika, a Olimpijske igre mu i ne odgovaraju baš – rekao je Beker.

Bonus video:

Crta se zlato za Novaka u Tokiju: Nema Federera, Nadala, Tima i Zvereva – put mu je skroz otvoren!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (27)

  1. – Posle titule na Vimbldonu otkrio je da su šanse 50:50. Sada je pohlepa za uspehom i slavom jača od razuma. Novak je potvrdio da će otići u Tokio i ne smeta mu istorijski puč (brojna otkazivanja tenisera prim. aut). Želi sve – pišu Nemci. - Nemcima malo sto nas tri puta sravnise sa zemljom, sto oruzano ratuju protiv nas sad napadaju i Noleta. Sta ti je proklet narod Boze mili.

    Odgovori
  2. Ljubomora zbog Štefi Graf, kako da Srbin uzme zlatni slem? To je valjda privilegije samo nemaca, a poznato je kako su eliminisali Moniku iz tenisa!

    Odgovori

Ostavite komentar