Profesor fizičkog tajno snimao učenice posle časa: Jedna ga otkrila, ali ovakvoj reakciji nije se nadao

Koristio je jedan od starih ormarića u svlačionici za izopačenosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Hillsborough County Circuit Court printscreen

Mark Vilijam Aket (52), profesor fizičkog i lepog ponašanja u Blumingdejl srednjoj školi na Floridi, uhapšen je nakon otkrića da je dve godine tajno snimao učenice posle časova.

Aket je nekoliko godina radio kao profesor fizičkog, specijalno zadužen za atletiku, kada je praktikovao da posle časa ulazi učenicama u svlačionicu i govori im šta treba ubuduće da rade, odnosno gde greše.

Nakon što su se neke od njih pobunile kod razrednih da ih profesor uznemirava upadanjem u svlačionice, on je prestao s tom navikom, ali je zato ostavljao svoj tajni mobilni telefon u toj prostoriji kako bi snimao srednjoškolke dok se presvlače.

Ni to mu nije bilo dovoljno, pa se, kad je škola uvela čas lepog ponašanja i mode, prijavio da baš on bude zadužen za đake.

Pojedini časovi odnosili su se na pravilan hod i držanje, što je Aket i znao, pa su i oni bili u sali za fizičko. Samim tim, sklonost ka voajerizamu preneo je i na drugi predmet u školi.

Preokret se dogodio kada ga je jedna od učenica otkrila. Devojčica je zaboravila dve majice u svlačionici i vratila se u nju. Tada je videla Aketa kako otvara stari ormarić i vadi mobilni telefon. Ušla je unutra i pitala ga šta to radi, sluteći da se radi o nekoj seksualnoj izopačenosti.

Aket joj je zapretio lošim ocenama i uništavanjem života u školi ako pisne o tome da ga je videla. Devojčica nije želela da prihvati ove pretnje kao normalnu stvar već ga je šokirala reakcijom – posle nekoliko minuta otišla je pravo kod direktorke i prijavila ga je za uznemiravanje.

– Rekla je direktorki da odmah provere kod njega kakav sadržaj ima na telefonima, pošto je videla da ih ima više. Aket je uhvaćen nespreman, u raskoraku i nije bilo teško po snimcima zaključiti šta je radio. Na jednom od telefona nije imao nikakav sporan sadržaj, ali je zato na drugom imao mnogo snimaka iz svlačionice učenica – rekao je jedan od policajaca iz Hilsboroa koji je učestvovao u hapšenju profesora.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar