HAOS

Romana ponovo u centru SKANDALA: Njen dečko hteo da BIJE muškarca koji joj se udvarao?

Žustra svađa izbila je nakon jednog njenog nastupa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pevačica Romana Panić ponovo se našla u centru pažnje, a ovog puta zbog tuče koja je umalo izbila zbog nje, piše Kurir.

Naime, ona je nastupila na jednom festivalu u Vrnjačkoj Banji, nakon čega je otišla u jedan hotel na žurku. Kako se navodi, sa njom je bio i partner kog dobro skiva od očiju javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema pisanju pomenutog medija, njih dvoje se toliko trude da sakriju svoju vezu da su odvojeno ušli u hotel, a čak nisu ni sedeli zajedno. Ona je sedela sa Sanijem i Natalijom iz grupe “Trik FX”, a on za susednim stolom.

Foto: TV Pink/printscreen

Međutim, pre njih je stigao jedan muškarac kome se pevačica dopala i sve vreme je gledao u nju. U jednom trenutku joj je prišao i počeo da joj se udvara, ali je ona bila ljubazna, piše Kurir.

Ipak, prema daljim navodima, on je bio toliko navalentan, da je Romana morala da se premesti. Iako je želeo da bude neprimetan, njen izabranik je morao da reaguje, te su se on i pomenutimuškarac žustro raspravljali.

Kako su za pomenuti medij rekli očevici, od muzike se nije čulo šta su rekli jedan drugom, ali je rasprava bila žestoka i delovalo je da će u jednom trenutku doći i do tuče. Romanu je to veoma uznemirilo, te se pokupila i sa dečkom otišla u hotel, a navalentni muškarac se pravdao da nije znao da je ona tu sa dečkom, te da joj ne bi prilazio da je znao.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar