OZBILJNO SA ĐUKOM

Radio za MARINIKU, ona mu dala pare mimo zakona, obećala značku i – odrekla ga se kad je uhapšen! (VIDEO)

Gost Vladimira Đukanovića je Novak Filipović koji je 10 godina radio za Tepićevu, kao jedan od njenih najbližih operativaca, i koji je uhapšen zbog sumnje da je dilovao drogu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Stefan Kojić, Printscreen

U okviru produkcije “Objektiv TV” sutra (petak, 16. jul) u 21 čas biće emitovana peta emisija serijala “Ozbiljno sa Đukom” koju možete pratiti na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.

Novi gost autora emisije Vladimira Đukanovića je Novak Filipović, fitnes trener iz Pančeva koji je 10 godina radio za sadašnju potpredsednicu Stranke slobode i pravde (SSP), na čijem čelu je Dragan Đilas.

Filipović je Mariniku Tepić verno pratio kroz sve stranke koje je menjala, od Lige socijaldemokrata Vojvodine do SSP, i bio jedan od njenih najbližih operativaca sve do momenta kada je uhapšen zbog sumnje da je pripadnik organizovane grupe koja je dilovala drogu.

Marinika Tepić od tada tvrdi da uopšte ne poznaje Filipovića, iako je on za nju čitavu deceniju obavljao najvažnije partijske zadatke.

Filipović je, između ostalog, Đukanoviću otkrio da je Tepićeva, u vreme kada je bila pokrajinski sekretar za sport, mimo zakona dodelila državni novac njegovom sportskom klubu, da mu je obećala policijsku značku kada dođe na vlast, da je tražila da iseli jednog novinara iz Pančeva, šta mu je savetovala nakon što joj je rekao da ima informacije da će biti uhapšen…

Najavu emisije pogledajte u videu na početku teksta.

“Ozbiljno sa Đukom” je serijal ekskluzivnih intervjua koji vodi Vladimir Đukanović Đuka, advokat i član Predsedništva Srpske napredne stranke, i koji se emituje jednom nedeljno na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. I, sta, verujem a i siguran sam da je bilo tako i sta sada,,marinika i dalje laze, vara, muti, preti, vređa,,,,i sta dalje, slobodna i nedodirljiva, a vi samo prepricavate..

    Odgovori

Ostavite komentar