OBJEKTIV SAZNAJE

AFERA Teodosić: Radnica optužila Jovana za pokušaj silovanja nakon što je dobila OTKAZ

Ova žena je juče podnela Višem javnom tužilaštvu u Valjevu krivičnu prijavu, u kojoj se tvrdi da ju je Jovan napastvovao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: privatna arhiva

Bivša radnica hotela „Crni vrh” I. R. (43) optužila je brata čuvenog košarkaša Srbije Miloša Teodosića, Jovana, da je pokušao da je siluje.

Ova žena je u pratnji advokata juče podnela Višem javnom tužilaštvu u Valjevu krivičnu prijavu, u kojoj se tvrdi da ju je Jovan napastvovao 4. decembra 2019. godine, u njenoj spavaćoj sobi, tokom probnog rada, a pred otvaranje hotela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“OVAKO ĆE BITI SVAKE NOĆI”

– U krivičnoj prijavi pored ostalog se navodi da je Jovan Teodosić oko dva sata posle ponoći 4. decembra 2019. godine u hotelu „Crni vrh” na Divčibarama, u sobi u kojoj je oštećena u to vreme, tokom probnog rada hotela, živela, pokušao da je obljubi upotrebom sile i pretnje da će ugroziti njen telesni integritet. Nakon tog pokušaja, on je oštećenoj rekao da će to činiti svake noći, a ona je, usled preživljenog događaja, pretrpela psiičku i fizičku traumu – rečeno je iz tužilaštva.

PRIJAVA POSLE OTKAZA

Brat kapitena košarkaške reprezentacije Srbije vlasnik je i direktor privrednog društva “Sport agent DOO”, u čijem sklopu posluje i hotel “Crni vrh” na Divčibarama, u kome je I.R. radila u račonovdstvu.

– Reč je o samohranoj majici dvoje dece. Ona je sada podnela prijavu pošto je tek sada došla kod advokata. Otpustili su je jer je bila na bolovanju zbog povrede ruke i kičme – otkriva kako je ovaj slučaj stigao do njega advokat Ljubivanović.

Kako tvrdi žena koja je Teodosića prijavila za pokušaj silovanja nije odmah reagovala zbog toga što je dobila uveravanje da je Jovan neće više ugrožavati.

– Obratila se jednoj poznanici, ona opet čoveku koji je veoma blizak Teodosiću. Rečeno joj je da se ništa slično neće desiti, da je Jovan bio pijan kada se sve odigralo – otkriva Ljubivanović.

NE MORA DA SVEDOČI PRED JOVANOM

Pojašnjeno je i da će I. R. biti dodeljen status posebno osetljivog svedoka, koji će joj omogućiti da iskaz ne mora da daje pred okrivljenim i njegovim braniocem, već iz kuće ili u posebnim prostorijama tužilaštva ili suda. Iz tužilaštva tvrde i da će naložiti sve radnje predviđene zakonom, radi prikupljanja informacija i utvrđivanja ima li elemenata krivičnog dela.

Piše: DANICA ĆURUVIJA

OVU I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 15. JUL

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar