Kristijan postao INFLUENSER: Nakon burne PROŠLOSTI, Golubović rešio da okrene novi LIST

Golubović je nakon izlaska iz rijalitija počeo da reklamira proizvode na Instagramu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Sporcic

Nakon učešća u rijalitiju, gde je zaradio najviše novca od svih učesnika na našim prostorima i burne prošlosti u kojoj je na nelegalan način dolazio do velikog novca, Kristijan Golubović rešio je da okrene novi list i krene da zarađuje legalnim putem. Po ugledu na mnoge zvezde, Golubović je počeo da reklamira proizvode na društvenoj mreži Instagram.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Reč je o detoks programu, za koji verujemo da i sam Golubović praktikuje posle učešća u rijalitiju kako bi održao svoju zavidnu formu. Ekskluzivno za Objektiv otkrio je kakve sve ponude dobija.

– Mnogo ljudi i firmi traže da ih reklamiram, kako ja sam, tako i sa Kristinom u paru. Sve sam u životu radio za džabe, pa zašto ne bih i za novac radio reklame ako me neko zamoli – rekao je Golubović i otkrio da li ima fiksnu cenu za sve ili ona ipak varira u zavisnosti od proizvoda koji se reklamira.

– Uglavnom cenu ponudi onaj ko traži reklamu od mene, ali cena reklame pre svega zavisi od proizvoda – rekao je bivši rijaliti učesnik.

Poznato je da influenseri veoma dobro zarađuju od svog posla, pa verujemo da će Golubović na ovaj način vremenom zaraditi možda i više novca nego što je to bio slučaj u „Zadruzi”, nakon koje je postao bogatiji za više od 200.000 evra. U velikoj ispovesti za Objektiv otkrio je još neke svoje planove:

– Imam u planu svoj rijaliti. Imao bih 20 takmičara, po deset u dve ekipe, koji bi prelazili dnevno do 20 kilometara sa samo par sati odmora i snalaženjem u vremenu i prostoru, pod velikim pritiskom i fizičkim i međuljudskim, stalno ste pod tenzijom i idete ka cilju i kroz rešavanje zadataka dobijate hranu i vodu. Za deset dana morate da stignete na destinaciju i osvojite 10.000 evra.

Piše: ANA RAKIĆ

OVAJ  I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar