“Gledali su u moju ZADNJICU”: Milena (30) doživela neprijatnost dok je izlazila iz voza, pa začula SMEH

Kako je ispričala iznervirana devojka, u tom trenutku je umalo propala u zemlju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Ilustracija

Nezgode i neprijatnosti se dešavaju na gotovo svakom koraku, što je na svojoj koži osetila i Milena (30), kada se nasred voza našla gotovo potpuno obnažena.

Ona je prilikom izlaska iz vozila doživela malu nezgodu, budući da joj je neko stao na kraj suknje koju je imala na sebi, a do detalja je opisala kakvu je neprijatnost osetila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Živim u prigradskom naselju i svaki dan na posao idem vozom. U vozu je, naravno, u vreme špica uvek strašna gužva. Jedno veče kad sam se vraćala kući stajala sam negde na sredini vagona i približavala se stanici na kojoj izlazim. Dok sam pokušavala da se proguram do izlaza, osetila sam da mi je neko zagazio na dugu suknju koju sam imala na sebi – ispričala je ona.

Kako je dodala, u tom trenutku je umalo propala u zemlju, a kao “šlag na tortu” na svu njenu neprijatnost iz dubine voza začuo se nečiji smeh.

– Iste sekunde sam osetila da mi je suknja pala skroz do članaka. Zemljo, otvori se! Dok sam nespretno pokušavala da povučem suknju gore, osećala sam kako, bez obzira na gužvu, svi “bulje” u moju zadnjicu. Čuo se i prigušen smeh. Ovakvu neprijatnost, nadam se, nikada više neću doživeti – zaključila je Milena.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, Cosmopolitan.hr

Komentari (1)

Ostavite komentar