Ono što se desilo Ivani može svakome: Napravila jedan pogrešan potez, a kada je otvorila mejl ŠOKIRALA se

Ona je prepričala kakvu je neprijatnost doživela kada je videla kako je poruka stigla na pogrešnu adresu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, Ilustracija

Svakodnevne obaveze, komunikacija sa mnogim ljudima i ubrzani tempo života često utiču na to da nekim sitnicama ne pridajemo dovoljno pažnje i da svojom brzopletošću napravimo greške koje nekada mogu ili da nas skupo koštaju, ili da nas dovedu u situaciju zbog koje doslovno „propadnemo u zemlju“.  Takvo iskustvo doživela je i Ivana (35), a ona je 2016. godine ispričala kako je u brzini napravila potez zbog kojeg se gorko pokajala.

Ona je, naime, prepričala kako je poruka sa „škakljivim“ sadržajem završila na pogrešnoj adresi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bilo je to dosta davno. Dugo mi se sviđao jedan Kristijan i ne znam više kako, ali uspela sam da postignem da me pozove na dejt. Stvarno smo se super proveli. Toliko sam bila uzbuđena da sam istog trena čim sam ušla u kuću poslala mejl drugarici Kristini. Završila sam poruku sa rečima: „Kakva dobra pozadina, pipnula bih je sa zadovoljstvom“ – priča Ivana i dodaje šta je potom usledilo:

– Čudila sam se sledeći dan zašto Kristina ne odgovara. Išla sam da proverim mejl i neugodno se iznenadila. Pisao mi je Kristijan. Zahvalio se na komplimentima upućenim njegovoj pozadini. Lako je da se čovek zbuni i pobrka osobe kad su im imena na listi kontakata jedna pored drugoga. Ne moram da vam pričam da od tada nekoliko puta proverim kome šaljem poruku – zaključila je ona.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, Cosmopolitan.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar