Nina dobila otkaz kada ju je šef ugledao na televiziji: Rekla mu da je bolesna, a radila je OVO

Čovek nije imao nikakvu dilemu šta da radi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: the-dots.com printscreen/Facebook printscreen

Britanka Nina Faruki (37) dobila je otkaz na radnom mestu nakon što ju je šef tokom polufinalne utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu ugledao na Vembliju.

Igrale su selekcije Engleske i Danske (2:1) kada je šef, inače veliki ljubitelj fudbala, na ekranu primetio Ninu u društvu dečka kako navija za Gordi Albion.

Čovek se ne bi ni iznervirao, štaviše bilo bi mu drago da je Nina prethodnog dana bila na poslu, ali ona mu je zapravo javila da se razbolela. Nina je bila uverena da joj šef neće dati slobodan dan da bi otišla na utakmicu, jer muče muku sa brojem zaposlenih, pa ga je pozvala i rekla mu da je bolesna, a potom je u sredu u podne uhvatila voz iz Lidsa, kako bi stigla na Vembli.

Međutim, Nina je privukla pažnju snimatelja kada je sa dečkom počela da skače na tribinama nakon što je Engleska dala gol, pa ju je šef primetio. Faruki, koja je sedela tik iza gola, osvanula je i na Instagram storiju jednog televizijskog voditelja.

Nina (na slici desno) nije se previše potrudila da se pritaji u masi, Foto: Youtube printscreen/allgoals

Narednog jutra jurila je u šest kako bi stigla da se vozom iz Londona vrati u rodni Lids. Tada joj je šef poslao poruku da se ne trudi, jer je upravo dobila otkaz.

– Ta utakmica bila je za sve nas u Engleskoj jako važna. S druge strane, naša zaposlena nas je lagala, a mogla je da sve prizna na vreme. Uzela je slobodan dan da ide na Vembli a rekla nam je da je bolesna. Ovo je prekršilo njen ugovor o radu i zato nismo imali drugog izbora nego da preduzmemo odgovarajuće mere. Kao posao cenimo iskrenost i integritet i ne tolerišemo da bilo ko od zaposlenih koristi prednosti naših smernica – rekao je Čarls Tejlor, direktor firme iz Lidsa za Dejli mejl.

Nina je priznala da se kaje što je lagala šefa, ali u isto vreme naglašava da bi joj bilo krivo i da nije došla na utakmicu jer se ovakav tip njih događa “jednom u 50 godina”.

– Nije mi palo na pamet da bi neko mogao da me vidi u masi od najmanje 60.000 ljudi. Međutim, već na poluvremenu sam preko puno poruka shvatila da je vrag odneo šalu i da sam primećena. Dobijala sam poruke i iz Australije i SAD – rekla je Nina Faruki.



Izvor: Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar