ŠOK

Kristijan otkrio zbog čega je postao “loš momak” i da su mu menjali KRV: Gasili su mi PIKAVCE po rukama

Progovorio o mnogim bolnim temama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Kurir TV

Bivši zadrugar Kristijan Golubović večeras je gost u emisiji “Sceniranje”, a već na samom početku otkrio je neke zanimljivosti o sebi.

Naime, on je prvo rekao šta je dovelo do toga da postane “loš momak”. Kako kaže, sve je počelo kada ga je jedan školski drug optužio za krađu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-On je mene optužio da sam njegovom ocu ukrao neke zlatnike, a zapravo je to on uradio. I sve je čašćavao pljeskavicama, kupio je čak i bicikl. Mene su uhapsili i mučili u policijskoj stanici. Tukli su me da bih priznao da sam uradio nešto što nisam. Gasili su mi pikavce po rukama, šamarali me – rekao je on i objasnio da je “loš momak” postao nakon odluke da ga više niko nikad ne tuče.

Foto: Printscreen/ Kurir TV

Kako je naglasio, pre ovoga je bio potpuno druga osoba.

-Sa ocem sam imamo naviku da idemo u poslastičarnicu, pozorište i bioskop. On je voleo da nam život bude bogat nekim događajima koji su normalni – kaže Kristijan.

-Bio sam kreativan, dok su se sva deca igrala po barama i ostajala prljava, ja sam uvek tražio neku vodu da se operem. Nazvali su me čudak, još kao klincu mi se razvijao taj opsesivno-kompulsivni poremećaj – dodao je Golubović.

Prisetio se i toga da su on i sestra u detinjstvu ležali u bolnici zbog tuberkuloze.

-Meni su nekoliko puta menjali celu krv – ispričao je on u “Sceniranju”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar