Tri potpisa koja se očekuju na Marakani: Zvezda stavila ponudu na sto, jedan igrač je prava misterija

Veoma bitno za crveno-bele

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Dejan Stanković je objasnio kako su najveća Zvezdina pojačanja za ovu sezonu fudbaleri koji su rešili da ostanu na Marakani.

Okosnica tima je sačuvana, a Zvezda je krenula u misiju da zadrži najbolje igrače u timu. Igrač oko kojeg se najviše priča i piše je Mirko Ivanić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Od kada je Stanković preuzeo tim Ivanić igra kao preporođen, pa otuda ne čudi što je Zvezda rešila da produži saradnju sa momkom iz Bačkog Jarka.

Uprava Zvezde je ponudila Ivaniču ugovor na  tri godine, po kojem bi trebalo da zarađuje 600 hiljada evra godišnje, plus bonusi.

Druga dva fudbalera čiji se potpis očekuje su Milan Borjan i Milan Rodić. Golman i heroj uspeha crveno-belih imao ugovor još dve godine, pa se sa njim neće žuriti oko pregovora, ali svakako da Zvezda razmišlja u pravcu novog ugovora, pogotovo što je Borjan najbitniji šraf u Zvezdinoj mašineriji.

Najveća misterija je status Milana Rodića. Zvezdin ratnik i dalje nema alternativu na levom beku, pa svakako da crveno-beli ne smeju da puste Rodića da ode sa Marakane. Rodić ima važeći ugovor do 2022. godine, pa crveno-beli moraju da reaguju i to veoma uskoro.

Bonus video:

Sprema se novi odlazak: Zvezdu napušta napadač, seli se u Tursku!?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Pustite ga molim vas ,makar igrali I bez beka ,pa covek nema snage za 30 minuta,centarsut nula,igra vec dve sezone standardnog zato sto nema alternative,ja to ne razumem.

    Odgovori

Ostavite komentar