OBJEKTIV SAZNAJE

Skandal je NAMEŠTEN i potiče iz ESTRADNIH krugova: Kolege Tee Tairović progovorile o eksplicitnom SNIMKU

Mladoj pevačici je nakon afere naglo skočila cena nastupa, a dok joj većina kolega pruža podršku, ima i onih koji smatraju da je snimak sama plasirala u javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

O pevačici Tei Tairović ne prestaje da se piše nakon eksplicitnog snimka koji je dospeo u javnost pre samo nekoliko dana. Nakon pomenutog skandala, cena njenih nastupa navodno je vrtoglavo skočila – sa 3.000 na čak 10.000 evra, a ekipa Objektiva rešila je da istraži da li njene kolege smatraju da je video namerno pušten u etar, ili joj je namešten od strane ljubomornih kolega koji ne praštaju tuđ uspeh.

Iako mnoge kolege nisu želele da komentarišu skandal koji poslednjih nekoliko dana potresa javnost, za Objektiv se oglasila pevačica Zorica Marković, pruživši punu podršku koleginici:

– Jako mi je žao šta se to dogodilo maloj Tei. Smatram da je skandal ciljno namešten i to, prema mom mišljenju, potiče iz estradnih krugova. Mislim da je veći deo estrade ljubomoran na nju zato što je za kratko vreme postigla veliki uspeh, za koji je zaslužan njen glas i ništa drugo. Sama sam se našla u sličnoj situaciji i bilo mi je teško da se nosim s tim, a mogu da zamislim kako je toj mladoj devojci sada. Od mene ima punu podršku i savetujem joj da se ne obazire na zlonamerne komentare.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevačica Vanja Mijatović je vrlo kratko prokomentarisala:

– Vrlo ružno ako je namešteno.

Katarina Živković smatra da je skandal delo ljubomornog muškarca koji je verovatno ostavljen.

– Ako je to uradio njen partner sa snimka, mogu da kažem samo da je slabić, ne podržavam muškarce koji se na taj način svete ženama. Da li je neko drugi u pitanju, možda neko od kolega, ne mogu i neću da nagađam – izjavila je Kaća.

Era Ojdanić se nije složio sa ostalim kolegama.

– Mislim da je namerno izbacila ovakav video radi dizanja publiciteta, od viška skandala glava ne boli. Tea je ekstra lik, lepo peva, i u svakom slučaju je podržavam. Njena nova pesma je jako popularna i svi je traže i na mojim nastupima, ali još uvek je nisam skinuo, nadmašila je s pregledima i moju pesmu „Pauk”. Ako bude nastupala jedno veče na primorju, a hoće, sigurno ću ići da je gledam i slušam – rekao je Era.

Podsetimo, nakon velikog Teinog hita „Hajde”, koji je prikupio višemilionske preglede na Jutjubu i omogućio pevačici da zakaže čak 36 nastupa za predstojeću letnju sezonu, u javnost je isplivao porno-snimak na kom ona oralno zadovoljava svog partnera, koji je sve to snimao. Nakon snimka, na jednom sajtu za odrasle osvanule su, pored ovih, Tairovićkine fotografije iz biblioteke na kojima glumi učiteljicu s naočarima, u uskom bodiju i sa knjigom u ruci. Pevačicin otac, koji je akademski slikar i doktor nauka, nije želeo da komentariše ćerkin skandal.

– Ne bih ništa da komentarišem, prekinuli ste me u pola radnog vremena, pišem rad za SANU i nemam vremena time da se bavim. Ne znam što me pitate za Tein intimni snimak, nije u redu, neću komentarisati – poručio je Tairović, ne želeći da priča ni o svojoj bivšoj ljubavi, glumici Vesni Čipčić.

Povodom ovog skandala oglasila se i Teina komšinica koja je istakla da smatra da ova afera dovodi u pitanje kredibilitet njenog oca:

– Mislim da je i Zoranov ugled i kredibilitet u gradu ugrožen zbog Teinog ponašanja i načina na koji se eksponira.

Piše: ANA RAKIĆ

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar