Pojavio se SNIMAK mladog Memedovića: Izgledao je isto, ali svi su u čudu zbog onoga što GOVORI (VIDEO)

Vrlo interesantno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTS

Jovan Memedović je već godinama jedno od najpopularnijih i najvoljenijih lica u srpskom televizijskom sazvežđu.

Popularni voditelj se najviše proslavio emisijom “Sasvim prirodno” i svojim prilozima iz ruralnih delova Srbije, ali mnogi su zaboravili da se nekada bavio i sportskim novinarstvom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na internetu se nedavno pojavio snimak najavne emisije pred finale Svetskog prvenstva u fudbalu 1994. godine, a program vodi upravo Jovan Memedović.

Vidljivo je da se Memedović još nije bio “odomaćio” na televiziji u to vreme i sa nešto manje samopouzdanja je radio posao nego što smo to od njega navikli, ali svakako i dalje vrlo profesionalno i uz dosta karakteristične harizme.

Kao što se mnogi sećaju, finale su te 1994. godine igrali Brazil i Italija, a ono što je zanimljivo kada gledamo ovu staru emisiju jeste način na koji i Memedović i ostali učesnici kategorišu dva slavna protivnika.

Foto: Printscreen

Naime, jasno je da je Brazil bio favorit protiv Italijana, međutim najave možda i preterano naglašavaju razliku u kvalitetu dve ekipe i na momente deluje kao da se Brazilci u finalu sreću sa nekom prosečnom selekcijom, a ne reprezentacijom koja je u to vreme imala Bađa, Barezija, Maldinija, Paljuku i ostale asove.

Istina, na kraju je Brazil predvođen Romarijom zaista i slavio, ali tek nakon penala. Čuven je ostao promašaj Roberta Bađa sa bele tačke koji je označio i početak slavlja igrača u žutim dresovima, piše Srbija Danas.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar