Isplivao ŠOK SNIMAK golih devojaka u Kotoru: Ukrajinke se POSKIDALE, polivale vodom i dodirivale (VIDEO)

Njih je je sutkinja Suda za prekršaje u Budvi, odjeljenje u Kotoru, Ivana Vukasović, kaznila novčano sa po 450 evra zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Nakon vesti da je policija u Kotoru privela tri Ukrajinke pošto su nage pozirale na magistralnom putu, pojavio se i video snimak koji je dodatno šokirao javnost a na kojima se jasno mogu uočiti njihova obnažena tela.

Naime, Ukrajinke D.O ( 19), V.R ( 21) i R.K ( 21) je kotorska policija privela juče oko 15 časova, nakon što su se na javnom mestu skinule do gole kože i potom fotografisale.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U video snimku koji je isplivao nakon što su najpre fotografije ugledale svetlost dana, može se primetiti kako se tri u potpunosti gole ženske osobe polivaju vodom iz creva prikačenog za cisternu, te u zanosu poziraju prisutnom fotografu.

Podsetimo, njih je je sutkinja Suda za prekršaje u Budvi – odjeljenje u Kotoru, Ivana Vukasović , rešavajući po zahtevu Uprave policije, kaznila novčano sa po 450 evra zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru. To je nezvanično potvrđeno u budvanskom Sudu za prekršaje.

Kako je potvrđeno, njih je sutkinja Vukasović proglasila krivim jer su se „ 8. jula oko 15 časova u mestu Škaljari na javnom mestu, odnosno na delu regionalnog puta Kotor – Trojica, bestidno ponašale.

Kako piše u presudi, u koje su „Vijesti“ imale uvid, one su se „skinule nage i pozirale na asfaltnom putu , praveći snimke i fotografije u trajanju od deset minuta“. One su time počinile prekršaj iz člana 7 st 2. Zakona o javnom redu i miru, zbog čega se na osnovu navedenog zakonskog propisa kažnjavaju novačnom kaznom u iznosu od po 450 eura .

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, Vijesti.me

Komentari (1)

  1. Pitam se da li je moguće da u istom danu završite kod sudije i da vas sudija osudi? Drugo, da li će i službena lica-vatrogasci biti kažnjeni zbog neprimerenog korišćenja službene-državne opreme, tj. u privatne svrhe? Treće, pominju se samo tri devojke, a ko je četvrta koja drži vatrogasno crevo? Da nije možda vatrogasac, sudeći po crvenoj odeći koji nosi? Meni sve ovo liči na dorbo organizovani performans, možda je u pitanju i snimanje filma, a kibiceri su svakako iskoristili priliku da snime dragu upomenu koja je isplivala u javnosti.

    Odgovori

Ostavite komentar