POSTALA GLUMICA

Milica Pavlović o ULOZI u seriji “Pevačica”: Biram ugao u stanu gde ću se SAKRITI kad počne da se emituje

Za Objektiv otkrila detalje snimanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Sporcic

Serija „Pevačica”, koja je napravljena po uzoru na život i smrt pokojne pevačice Jelene Marjanović, ubrzo će ugledati svetlost dana na televizijskim ekranima, a glavna uloga dodeljena je Milici Pavlović, koja je potpisala ugovor za snimanje još jedne sezone.

‒ Prošlo je godinu dana otkad sam prihvatila glavnu ulogu u seriji. Još uvek nisam svesna da mi se to dešava i da ću snimati i drugu sezonu. Počela sam da biram ugao u stanu gde ću se sakriti kada bude počela da se emituje serija, jer mislim da ću imati nenormalnu tremu. Videla sam samo delić prve epizode i Gaga Antonijević i ekipa mi stalno govore da nemam razloga za brigu i da je sve ispalo onako kako su i oni zamislili ‒ ispričala je Milica za štampano izdanje Objektiva, koja se prisetila kako je izgledao kasting za seriju:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Užasno mi je teško bilo na kastingu jer je vladala apsolutna tišina. Njih troje ili četvoro su sedeli za stolom, fokus je bio isključivo na nama, a tekst je tada došao na naplatu. Znate i sami da sam na polju glume potpuni amater. Gluma koju koristim za svoje projekte, snimanje spotova ili fotografija, potpuno je drugačija od glume koja se očekuje u seriji. Ovde, kada vam kolega da akciju, vi treba da odgovorite reakcijom i kada vam traže određenu vrstu emocija da bi se bolje dočarao tekst, morate da se snađete kako znate i umete. Taj kasting bih uporedila sa audicijom u „Zvezdama Granda”.  Što se samog snimanja tiče, trebalo mi je par dana da uđem u taj vajb i da naučim da Milicu Pavlović moram da ostavim u svom stanu i da od momenta kada pređem kućni prag, moram da živim život Ivane Lazić.

OSTATAK OVE, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 9. JUL

Foto: Objektiv.rs

Autor: Tanja Svilanović

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar