Umesto u Grčku, otišla u Sutomore i videla DEČKA sa drugom devojkom: Pratila ga do APARTMANA i sledila se

Kako je opisala ona je želela da iznenadi svog dečka, međutim našla ga je u pomalo nezgodnoj situaciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia,Shutterstock

Jedna devojka je 2016. godine opisala kako je umalo uhvatila svog partnera u prevari, tako što je umesto u Grčku otputovala na crnogorsko primorje. Ipak, nije se dogodilo ono što je mislila da će uslediti.

Kako je opisala ona je želela da iznenadi svog dečka, međutim našla ga je u pomalo nezgodnoj situaciji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Bilo je leto 2012. godine. Moj dečko je otišao sa drugarima u Sutomore, a trebalo je da ja sa drugaricama otputujem u Grčku. Ipak, u zadnjem trenutku se predomislimo i stignemo u Sutomore par dana posle njih. Nismo im se javile da smo tamo. Uveče se spremimo za grad i vidimo ih u diskoteci, luduju. Neke devojke za njihov sto. Ogroman bes, strah i bespomoćnost u tom trenutku – napisala je ona i potom prepričala šta se dalje dogodilo:

– Nastavila sam da gledam, kad ono moj dečko se pokuplja i odlazi negde sam. Sledila sam se. Kao neka ludača pratila sam ga, kad ono otišao do stana. Ugasio svetlo. Svašta mi je prolazilo kroz glavu. Skupila sam hrabrost i zakucala na vrata. Otvorio je vrata, moja faca je bila uplašena plašila sam se šta ću da zateknem, a njegova izbezumljena otkud ja ovde… Bio je sam – zaključila je ona.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar