Dijana OTKRILA karte: Uputila tajnu poruku Veljku Belivuku i njegovoj grupi? (FOTO)

Onaj ko stvarno voli taj ne uništava, pozdrav za sve „grobare”, napisala je Hrkalovićeva na svom Instagram profilu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović aktivirala se na društvenim mrežama postavljajući svoje provokativne fotografije, ali i šaljući poruke sveopštoj javnosti, a ponajviše svojim saradnicima iz kriminalnih redova.

Ovo je zaključak koji se lako može izvesti nakon poslednje komunikacije na Instagramu, u kojoj se pravda navijačima Partizana kako im nije uništila tribinu jer „onog koga voliš, ne uništavaš ga”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mada bi mnogi površno zaključili da je u pitanju samo pokušaj pranja pred „grobarima”, bivši obaveštajac Božidar Spasić u izjavi za Objektiv kaže da je posredi tajna poruka upućena ili njenom saradniku, ozloglašenom Veljku Belivuku, koji je pravio ćevape od ljudskog mesa, ili nekome iz policije ko mnogo zna.

Foto: Instagram/Printscreen

– Ovo njeno „kad voliš nekoga, ne uništavaš ga”, može da znači da je tajna poruka upućena Veljku Belivuku i njegovoj grupi da ih voli i da ne namerava da ih izda, ali može da bude i tajna poruka upućena nekom od njenih saradnika iz policije. U svakom slučaju, poruka je dvosmislena, ali nije slučajno napisana – smatra Spasić.

PIŠE: EKIPA OBJEKTIVA

OSTATAK OVE I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 8. JUL

BONUS VIDEO:

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

Ostavite komentar