Naučite na vreme: Većina ljudi pravi ove GREŠKE tokom ljubljenja

Dobro obratite pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/pressfoto

Poljupci su divni.

I naravno da, tokom njih, treba da budemo opušteni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ali isto tako treba da imamo u vidu i neke sitnice.

Poljubac je jedan od najlepših načina iskazivanja ljubavi, naklonosti i nežnosti, ali i jedan od najvažnijih trenutaka na početku veze. Ukoliko se izvodi sa pravom osobom i na pravi način, učiniće da vam kolena zaklecaju, da se razum pomuti, da dlanovi počnu da se znoje i da se puls ubrza.

Ali, šta kada neko sve vreme radi nešto što vam smeta i izaziva nelagodu, ili dosadu?

Ili, šta ako ste osoba koja to izaziva vi?

Postoji nekoliko stvari koje treba da znate i zahvaljujući kojima ćete izbeći ove greške.

Foto: Freepik/cookie_studio

Koliko koristite jezik?
Naravno, nikome ne prija kada sve vreme “juri” jezik po sopstvenoj usnoj duplji i oseća se napadnuto, ali jednako neželjen efekat izaziva kada se koristi premalo jezika. Važno je da poljubac započnete zatvorenim usnama, a tek potom ih i otvorite i pustite trenutak i reakciju partnera ili partnerke da vas vode. Najvažnije je pronaći pravu meru, budući da malte svi greše baš u ovom “koraku”.

Da li počinjete agresivno?
Holivudski poljupci koji se dešavaju iznebuha i prikuju nekoga za orman izgledaju prikladno u filmskoj sceni i u određenom kontekstu, ali u stvarnom životu su uglavnom vrlo neprijatni i lako se mogu shvatiti kao agresija. Pored toga, taj prvi kontakt usnama može da zaboli umesto da bude prijatan, nežan i pun iščekivanja.

Foto: Freepik/lookstudio

Šta radite sa rukama?
Jedno od čestih pitanja je šta činiti sa rukama tokom poljupca i da li možemo da delujemo prenapadno ako se previše brzo prepustimo strasti, ali i delujemo li nezainteresovano ako sa rukama ne radimo baš ništa. Idealno je da držite u zagrljaju svog partnera onako kako se drži beba – nežno, ali čvrsto, a za dalje će vam trenutak sam pokazati.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar