“Hvala puno Kristijane”: Milica Adamović se oglasila i poslala PORUKU Goluboviću nakon analiza (FOTO)

Nakon što je prozvan da obećanje nije ispunio, on se oglasio i poručio da to nije istina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Milica bije životnu bitku i hitno mora na operaciju. Ona već danima unazad moli ljude da dele snimak u kojem traži pomoć za neophodnu transplantaciju bubrega. Kristijan Golubović javio se da pomogne i uradio analize, a sada se čeka mišljenje lekara.

Kristijan je juče otputovao u Novi Sad, kako bi obavio analize krvi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što je prozvan da obećanje nije ispunio, on se oglasio i poručio da to nije istina i da će svoje obećanje da ispuni. Nakon najave da je otišao da da krv, Kristijan je na svom Fejsbuk profilu objavio i rezultate analize u koje je napisao: “Za Milicu od srca”.

Foto: printscreen/FACEBOOK

MIlica je podelila njegovu objavu i zamolila ga da se direktno njoj obrati oko detalja.

“Hvala ti puno Kristijane na ovome, zamolila bih te ako možeš meni lično da pošalješ analize kako bih mogla da ih dostavim lekarima. Ovim putem molm sve koji su voljni da pomognu i da urade analize ukoliko se desi da Kristijan i ja nismo kompatibilni. Hvala puno svima”, napisala je Milica.

Foto: printscreen/FACEBOOK

Da podsetimo, Milica je od 18. dana života u zdravstvenim problemima. Najpre joj je pogrešno postavljena dijagnoza sepse, da bi bila lečena u Boru, pa u Beogradu gde takođe nije, kako kaže, dobila dobru dijagnozu. Jedan bubreg joj je zato izvađen a drugi radi sa samo deset odsto. Milica je prinuđena da urin izbacuje direktno iz bubrega u kesu.



Izvor: Mondo

Komentari (1)

  1. Kristijan je željan medijske pažnje isto kao i ova devojka. Svi znamo da se sa dijalizom živi. A bubreg doniraju roditelji . braća, sestre i najuža rodbina. Pa i tada nije sigurno da će se poklapati. Nije dovoljna samo ista krvna grupa. Ova devojka presađuje bubreg po principu "Sam svoj majstor" Nejasno je ko će da plati operaciju, oporavak pacijenta a i donora?

    Odgovori

Ostavite komentar