Njihova veza ličila je na FILMSKU priču: Kako je došlo do KRAJA ljubavi Vojaža i Breskvice

Šest meseci od raskida popularnog tinejdžerskog para

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica i Mihajlo Veruović (inače sin Milana Veruovića, nekadašnjeg telohranitelja premijra Zorana Đinđića), poznatiji kao Vojaž, bili su doskora omiljeni par mlađe generacije, a o njima ne prestaje da s epiše ni šest meseci nakon njihovog raskida.

Fanovi su pisali peticiju da bi ih pomirili, ali to se nije desilo. Međutim, splet okolnosti je ovo dvoje mladih pevača učinio još popularnijim, a kako stvari stoje Breskvica je trenutno slušanija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, i Mihajlo Veruović (inače sin Milana Veruovića, nekadašnjeg telohranitelja ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića), poznatiji kao Vojaž, bili su doskora omiljeni par mlade generacije, a o njima ne prestaje da se priča i piše ni šest meseci nakon njihovog raskida. Fanovi su pisali i peticiju kako bi ih pomirili, ali se to nije desilo. Međutim, ceo splet okolnosti je ovo dvoje mladih pevača učinilo još popularnijim, a kako stvari stoje, trenutno je Breskvica slušanija.

Foto: Printscreen/Instagram

Njihova veza je imala filmsku priču. Anđela je pevačica magičnog glasa koja je muzikom počela da se bavi pored Mihajla, talentovanog mladog momka, koji se komponovanjem i pisanjem tekstova bavio i pre nego što su se upoznali. Kada su uplovili u vezu, njihovi taletni su se spojili i nastali su hitovi sa milionskim pregledima i armija fanova koja ih je podržavala i pratila svaki njihov korak. Bili su srećni, zaljubljeni i uspešni, ali je nakon filmske priče usledio kraj. Najpre su se otpratili sa Instagrama, a onda su usledila i šuškanja o njihovom raskidu. Spominjale su se prevare, korist, a vatru su potpaljivale obe strane skrivenim porukama na objavama i storijima i “prozivkama”.

Mihajlo se nakon raskida povukao a potom zasijao pesmom “Pleši” koja je postala deo nastavka filma “Južni vetar Ubrzanje”. Breskvica je potpuno promenila izgled, počela je da se oblači provokativnije, a dugu kosu je ofarbala u vatreno crvenu boju. Ovde je Vojaž poveo sa 1:0, a onda mu je bivša devojka uzvratila udarac. Naime, oboje su u istom danu u razmaku od sat vremena izbacili nove pesme. Najpre je Breskvica izbacila pesmu “Srećan put”, gde u tekstu pesme kaže na francuskom jeziku “bon voyage ljubavi moja” i time jasno stavila do znanja da je pesmu posvetila upravo bivšem dečku Vojažu, dok je on posle nje numere “Kartel” i “Bounce” u kojoj peva o drogama, lepim ženama i markiranim stvarima – kao i svaki reper.

Foto: Printscreen/Instagram

Vojaž je za obe pesme uspeo da skupi ukupno pet miliona pregleda, dok je Breskvica svojim novim hitom poentirala sa skoro pet miliona pregleda i tu izjednačila sa 1:1. Svi opet pričaju i pišu o njima, pa se neki fanovi pitaju, da se to (bivši) par možda nije dogovorio da napravi ovakav marketing?

Baka Prase je, naravno, morao sve ovo da prokomentariše na svom kanalu, te je zaključio da je Breskvica pesmom htela da poruči da je Mihajlo nju prevario, iako je dosad vladalo drugačije mišljenje. Nahvalio je njen novi stil, spot i pesmu i poručio da su napredovali u muzičkom smislu otkada više nisu zajedno. Od koga je, dobro je!

Piše: Ana Rakić

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar