Prve reči Dragovića nakon što se priključio ekipi: Nadam se samo jednoj stvari!

"Delije" ponovo na tribinama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde se nalaze na pripremama u Austriji, a timu se pridružio i štoper Aleksandar Dragović, koji je izrazio zadovoljstvo što je napokon sa crveno-belima.

– Sve je sjajno. Ekipa me je prihvatila fenomenalno. Bio sam malo nervozan jer nisam znao kakvi su igrači. Znao sam Borjana i Degeneka od ranije, ali je sve izuzetno dobro i srećan sam što sam ovde – rekao je Dragović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On se osvrnuo i nastup reprezentacije Austrije na Evropskom prvenstvu.

– Nismo se nadali da ćemo toliko dobro da odigramo prvenstvo. Mislim da smo protiv Italije pružili fantastičnu partiju i velika je šteta što nismo prošli dalje, ali takav je fudbal. Navijam za Italiju da postane prvak, da bar možemo da kažemo da smo ispali od šampiona.

Foto: FK Crvena zvezda

Dragović je kazao da je preko društvenih mreža dobijao podršku od navijača.

– Dobijao sam podršku od Zvezdinih navijača tokom prvenstva. Malo sam pogledao po Instagramu i video njihove komentare. Znam kako to ide u fudbalu, danas si odličan, a sutra ako napraviš neku grešku svi te grde, tako da mi je sve to poznato.

Štoper crveno-belih je odao priznanje ekipi na dosadašnjim igrama u Austriji, jer su pobede uvek dobrodošle, bez obzira što na pripremama to nije primarno.

– Gledao sam prenose treninga dok sam bio u hotelu, tako da sam sve ispratio. Svaka im čast na pobedama. Na pripremama nije toliko bitan rezultat, već napredak u igri, kao i to da se niko ne povredi, ali je opet lepo kada se da sve od sebe i kada se pobeđuje.

Reprezetativac Austrije srpskog porekla je izneo utisak o prvom treningu koji je odradio sa crveno-belima.

– Bio je jak trening i bilo mi je malo teže jer sam nedelju dana pauzirao, kao i zbog velike toplote. Ali takvi su treninzi na pripremama i tako to i treba da bude. Prvih par dana će biti teško, ali zato će kasnije biti lakše na utakmicama.

Dragović je izrazio nadu da će se publika vratiti na stadion.

– Ja se nadam, kao i cela ekipa, povratku navijača na tribine. Već više od godinu dana nisu tu i njihov povratak će nam mnogo značiti. Daćemo sve od sebe za njih i Crvenu zvezdu – podvukao je Dragović.

BONUS VIDEO:

 

ZVANIČNO: Potpisao Aleksandar Kolarov (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar