PORUKE ZA DAN ŽENA

Najlepše SMS čestitke za 8. mart – Srećan Dan žena!

Spremili smo poruke koje možete poslati vašim najbližim i najdražim ženama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
čestitke za 8. mart
Foto: pixabay/darkmoonart_de

Stiže nam 8. mart – poznatiji kao međunarodni Dan žena. Ovaj dan je sinonim borbe za prava žena i rodne ravnopravnosti. A kod nas se obeležava čestitkama, cvećem i poklonima. Ovaj datum je idealan da pokažete ženama u okruženju da vam je stalo do njih, tako što ćete im pokloniti mali znak pažnje. SMS čestitke za 8. mart su jedan od načina kako možete čestitati ovaj praznik.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naravno, ove poruke ne morate slati samo SMS-om ili na društvenim mrežama. Možete ih koristiti i da biste napisali posvetu na poklonu koji ste odabrali za najdraže žene u vašem životu.

Izdvojili smo najlepše čestitke koje možete poslati vašim majkama, ženama, devojkama, sestrama, prijateljicama, rođakama, koleginicama i svim drugim bitnim ženama u vašem životu.

Čestitke za 8. mart za mamu

Niko se toliko ne žrtvuje i ne pruži toliko bezuslovne ljubavi tokom čitavog života kao što to čini majka. Njenu ljubav ne treba uzimati kao samorazumljivu i treba joj pokazati poštovanje za sve što je učinila. Čestitke za 8. mart majci su zato najmanja stvar koju možete učiniti, a mi smo za vas odabrali one najlepše.

Draga mama, ti si me odgajila, vaspitala, sve si za mene uradila, ovu kuću si učinila toplim domom. Hvala ti na svemu tome, na svoj toplini i nežnosti, to beskrajno cenim. Srećan 8. mart!

cestitke za 8. mart
Foto: pixabay/susan-lu4esm

I da se svet menja i da se svet ruši, jedna žena je uvek u srcu i u duši, jedna žena je zaslužna što sam ovakva osoba, a to si ti majko. Srećan ti Dan žena!


Volim te što si najlepša bajka i koliko sam srećan što si baš ti moja majka. Srećan ti 8. mart, voli te tvoj sin!


Majko, hvala ti za život i lepote ovog trena, volim te beskrajno, srećan ti Dan žena!


Kažu da te majka bezuslovno voli, kako se uvijek za tebe moli, znam da je istina to nije bajka, i zato sam sretan/a što si mi majka. Srećan 8. mart.


Majko ti si moj stub, oslonac, sreća, želim ti reći VELIKO hvala, umesto poklona, umesto cveća. Mudra i pravedna, ponekad setna, želim da zauvijek budeš srećna.


Ja nisam više mala da darujem ti cvet, niti sasvim odrasla da poklonim ti svet. Za tvoj Dan žena, draga mama, kažem ti veliko hvala, za svaku reč, osmeh i dodir koji si meni dala. Srećan 8. mart!

čestitke za 8. mart
Foto:profimedia/ – / Wavebreak / Profimedia

Tvoja nežna ruka donosi mi mir, tvoje reči su najbolje lekcije, a poljupci za laku noć zauvek su ostavili trag na mojoj duši. Draga mama, srećan ti 8. mart!


Od toliko lepih, najlepših rieči, da se ispriča sto i jedna bajka, nijedna nije toliko lepa, toliko nežna, kao reč majka. A od svih dobrih mama koje postoje verujem da nema bolјe do moje. Mama, srećan ti Osmi mart!


Kažu da je majka bezuslovno voli, kako se uvek za tebe moli. znam da je istina to nije bajka i zato sam sretan/a što si mi majka. Sretan 8. mart.

Čestitke za 8. mart mami su pravi način da iskažete zahvalnost vašim majkama što su vas najpre donele na svet, a onda pružile ljubav, pažnju i nežnost, kakvu samo majka može dati. Mame su zaista posebne, zato je neophodno da ih pored čestitke obradujete nekim lepim poklonom.

Najlepše čestitke za osmi mart koje možete poslati ženi/devojci

Pored majke druga najvažnija žena u životu muškarca je njegova žena, odnosno devojka. Njoj, takođe, treba prigodno čestitati Dan žena, uz lep poklon ili gest kojim ćete da joj pokažete svoju ljubav i poštovanje. Evo koje su SMS čestitke za 8. mart najlepše.

čestitke za 8. mart
Foto: Freepik/freepik

Dok se zemlja bude okretala, ja ću te voleti, dok zvezde sjaje, ja ću te maziti, kad vetar duva, ja ću te paziti, kad izađe sunce, znaćeš da te volim. Srećan 8. mart!


Hoću svakog dana da me voliš, da svaki korak za mnom ponoviš, da mi sve sa tobom bude kao san, ne samo ovaj osmomartovski dan. Srećan 8. mart ljubavi!


Pruži mi ruku da te odvedem gde se i tužni smeju
Pođi sa mnom, gde oblaci sreće večito greju.
Pusti da ti pokažem kako anđeli dišu
i kako oni “volim te” pišu.
Srećan ti 8. mart!


Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sija, ne zato što si žena, već zato što si jedinstvena, od svih drugačija. Srećan Osmi mart.

Svaka žena zaslužuje posebnu čestitku od svog muža ili momka za 8. mart. I nije dovoljno samo napisati “Srećan 8. mart” jer to ukazuje na nemaštovitost i nedostatak truda da se nekome pokaže ljubav i pažnja.

čestitke za 8. mart
Foto: Freepik/
user18526052

Čestitke za 8. mart koje smo odabrali su zato pravi izbor za vas. Ove SMS poruke možete još više personalizovati i izmeniti u odnosu na ličnost onoga kome ih šaljete.


Muškarci postoje zato da stvaraju ženama uspomene. Dozvoli da ti to dokazujem svakog dana, posebno ovog. Srećan ti 8. mart!


Cveta ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko šalje, pa nek ruža cveta i dalje! Srecan ti 8. mart!


Sa osmehom anđela, sa srcem borca, najlepše stvorenje velikog tvorca, nežna kao srna, jaka kao stena, jedinstveno biće zvano – žena. Srećan ti ljubavi moja 8. mart.


Živote moj, ljubavi moja bi ću zauvijek podrška tvoja,
svake minute i svakog trena a posebno danas, na Dan žena.

veza na daljinu
Foto: Freepik/gpointstudio

Cveta ruža usred žita, ljubim onu ​​koja čita, ljubi i ti onog tko šalje, pa nek ruža cveta i dalje! Srećan ti 8. mart.


Ti si moja podrška, moj pokretač sreće i svaki tvoj osmeh za mene je najlepši dar. Danas ti otvaram svoje srce i slavim što te imam u svom životu. Srećan ti Dan žena!


Za ceo svet ti si možda samo jedna duša koja traga za srećom, ali za mene ti si ceo svet. Srećan ti Dan žena, mila moja.


Ti si moja šumska vila koja ispunjava najlepše želje, moje utočište od nemira i čarobnica koja ume da mi prenese najlepšu čaroliju ljubavi. Srećan ti Dan žena!

SMS čestitke za 8. mart prijateljici

Nemojte iz ovog praznika izostaviti ni jednu ženu, već svakoj bitnoj ženi u vašem životu. To podrazumeva i prijateljice i rođake i bake… dakle, bilo koja žena koja vam znači.

Takođe, sasvim je u redu i da žena pošalje čestitku za osmi mart ženi, svojoj dragoj prijateljici ili majci. Čestitke za 8. mart je Dan žena, dan kada one treba da se osećaju posebno i poklone pažnju najbitnijim ženama. Nije retko ni da prijateljice jedna drugoj poklanjaju poklone za Dan žena i to je veoma lep običaj.

Želite drugarici da pošaljete lepu čestitku za rođendan, na OVOM linku se nalaze najlepše rođendanske čestitke za prijateljice.

Foto: Freepik/drobotdean

Želim ti da svakog dana budeš nasmejana, hrabra, da izdržiš svaki izazov koji život donosi. Ovo je dan kada slaviš svoju moćnu žensku energiju, zato je pokrenu i ostavi svoje snove. Sraćan ti 8. mart!


Da uvek budeš luda, da osmeh nosiš svuda, da ti nikad ne fali para, da te ne zezne neka budala, jer mi smo najbolje za sva vremena… ma srećan ti Dan žena!


Budi ponosna što si mudra i jaka. Budi srećna što umeš da voliš i što si voljena. Budi radosna što u sebi imaš snagu da promeniš svet. Ovom porukom šaljem ti dobre vibracije i puno ljubavi na tvoj poseban dan.


Dan kada se sve žene sveta ujedine,
dan kada više nego ikad
shvatimo da nismo jedine.
Da smo slične, vredne, jake, istrajne,
da smo zaslužne za sve svoje uspehe.
Dan u kom smo priznate i voljene,
i zbog toga srećne i zadovoljne.
Srećan 8. mart!


Danas je dan pripadnica nežnijeg pola, dan za podršku od dragih ljudi i ljubav iz snova. Ne mogu rečima da opišem koliko mi značiš, ne samo lepotom, ti i dobrotom zračiš. Ponosan sam na tebe svakoga trena, srećan ti 8. mart, srećan Dan žena!


Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji dan! Srećan 8. mart.

Foto: Unsplash/Brigitte Tohm

Da budeš puna kao brod, da sve muskarce bacaš na pod, mi smo ribetine, oni su škart, srećan ti ženo osmi mart!


Još lepša vam jutra svitala, pesma vam u susret hitala… ljubav vas u zivot pratila za sva dobra, dobrim vam se vraćala. Svim damama želim srećan dan žena!


Ovog Osmog marta najnježnijeg  praznika, želim da te pozdravim, i poželim ti da ostaneš tako slatka, ljubazna i lijepa, sada, danas, zauvek!


Mi smo žene zmajice, Rođene ko kraljice anđeli nas stvorili da bi muške lomili zbog nas su pjesme pjevali, ponos gubili, vodili rat i zato ti srećan 8. mart.


Ne… ovo nije poruka, to me je samo izdala misao o tebi, pobegla da me ocinkari da mislim na tebe i da ti želim srećan 8. mart.


Nemoj da misliš da si danas nešto posebna zato što je Dan žena… posebna si svaki dan. Srećan 8. mart.

Foto: pixabay/freestocks-photos

Hvala ti što me bodriš kad je najteže, za svaku reč koja me oraspoloži kad sam tužna, za svaki savet i lepi trenutak koji provedemo zajedno… Hvala ti što postojiš i što si tu za mene. Srećan Osmi mart!

Na kraju da napomenemo, 8. mart nije praznik kada treba samo slati SMS-ove i kupovati poklone dragim ženama. Ovo je dan kada treba da se prisetimo da borba za ženska prava i dalje nije završena i da postoji još mnogo prostora za poboljšanje njihovog statusa u čitavom svetu. To je datum kada treba da se prisetimo heroina kao što je Klara Cetkin. Čestitke za 8. mart, nisu svrha 8. marta, već je to poštovanje i uvažavanje mišljena žena tokom cele godine.

Srećan 8. mart svim damama želi Objektiv!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar