Sudar TIKVANA! Tadić i Boško Obradović kao dva JARCA: “Fašisto!”, “Mafijašu!” – pale ŽESTOKE uvrede

Na Tadićevom nišanu ovog puta se našao lider Dveri, koji je potom odgovorio na optužbe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Odavno je poznato da čelnici srpske opozicije samo deklarativno žele da nastupe zajedno na izborima, dok u stvarnosti jedni druge ne mogu očima da vide. Ovome u prilog ide i poslednji obračun Borisa Tadića i Boška Obradovića, dvojice iz niza lidera rasutog opozicionog fronta. Oni se kao dva jarca iz popularne basne nadgornjavaju na brvnu ko je mudriji, a nijedan neće da popusti, pa obojica završe u provaliji.

Najpre je ranom zorom, gostujući na omiljenoj televiziji “Nova S”, predsednik Socijaldemokratske stranke u svom prepoznatljivom samohvalnom stilu rešio da uputi oštre strelice ka pojedinim političarima, ne propuštajući priliku da sebe nekako uzvisi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

NIŠTA MU NE VERUJE

Na Tadićevom nišanu ovog puta se našao lider Dveri, čije je delovanje u jednom momentu postalo tema nekog budućeg razgovora o mogućem opozicionom ujedinjenju.

Tadić osuo paljbu i po Đilasu: Neki lideri opozicije su dodeljivali medalje Vučiću 2015. godine (VIDEO)

– Ne znam da li će biti razgovora unutar opozicije o ujedinjenju, ali važno je da imamo razgovor o zajedničkom nastupu. Ne možete očekivati da stranke levog centra, proevropske orijentacije, nastupaju u opozicionoj koloni zajedno s Dverima. Po mom mišljenju, to bi bila greška. U pitanju je stranka koja koketira s ljotićevstvom i koja je imala ekstremno desničarski pristup. Ja Dverima ništa ne verujem od samog početka, jer je to stranka koja je mahala mojom zatvorskom lutkom na izborima 2012. i bila suštinski podržavalac SNS na tim izborima – sasuo je Tadić u cugu sve što misli o Obradoviću.

PROMENA SISTEMA

Prvi srpski dverjanin zatim je rešio da na ove optužbe odgovori nekadašnjem predsedniku Srbije, ali na Tviteru.

– Kada te u istom danu napadnu stari koalicioni partneri Tadić i Krkobabić, koristeći bukvalno iste reči, to je znak da ste na dobrom političkom putu i da se politički kartel koji ovde vlada već 30 godina ozbiljno uznemirio. To je i suština politike Dveri: promena čitavog sistema! – napisao je Obradović.

SAMO BI DA OTMU VLAST

Sumirajući odnos Tadića i Obradovića, politikolog Jelena Vukoičić kaže za Objektiv da obojica na videlo izbacuju sve najgore o onome drugom zbog slabog rejtinga, sa čim nikako ne mogu da se pomire.

– I Tadić i Obradović su najodgovorniji za svoj loš rejting u narodu, između ostalog i zbog ovakvih istupa. Oni sami pokazuju ono što svako od nas vidi, a to je da se bilo kakva, pa i najmanja koalicija u okviru opozicije stvara isključivo radi otimanja vlasti od SNS. Kao da još uvek ne znaju da svaka koalicija podrazumeva minimum istovetnosti u određenim platformama, već doslovno pokazuju da svako može sa svakim u cilju rušenja Vučića. A onda, čim im nešto nije po volji, krenu jedan na drugog. Birači ne vole tako neodgovorne i neozbiljne političare, u koje ne mogu da imaju poverenja kada jedno pričaju dok su zajedno, a drugo kad se razdvoje – objašnjava Vukoičićeva.

BONUS VIDEO:

PIŠE: GORAN MITROVIĆ

OVU I DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 6. JUL

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar