Mlada pred venčanje potrošila 2.500 evra na estetske korekcije: Kad se pojavila na svadbi, nastao je MUK

Nikom nije bilo jasno šta se događa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: mirror.co.uk printscreen/Facebook printscreen

Britanka Rut Parsons (45) iz Oldberija udala se nedavno za Leroja Aleksandera (48) posle više od tri godine zabavljanja.

Rut je posle razvoda iz 2013. godine mislila da nikada više neće pronaći partnera. Kada je naišao Leroj, zahvaljujući njegovoj upornosti, oni su otpočeli vezu koja je krunisana brakom.

U želji da na drugom venčanju izgleda jednako atraktivno i poželjno kao na prvom pre više od 15 godina, Rut je potrošila više od 2.500 evra na estetsku harmonizaciju lica. Drugim rečima, zategla je i “ispeglala” lice do te mere da je na venčanju kad se pojavila nastao – muk.

– Niko nije mogao da veruje da sam to ja. Izgleda sam malo i preterala sa korekcijama. https://objektiv.rs/search/ven%C4%8DanjaČim smo izgovorili sudbonosno “da” i otplesali prvi ples, žene su počele da mi prilaze i pitaju me da li sam to stvarno ja. Mnoge su me iskritikovale što sam skoro pa promenila svoje lice. Priznajem da sam potrošila više novca nego što sam planirala. Štaviše, na kraju nisam imala dovoljno ni za venčanicu, pa sam uzela najjeftiniju. Ali lice mi je bilo najvažnije. Te slike s venčanja ostaju zauvek. Želela sam da ih gledam s ponosom kako sam mladoliko izgledala, a ne kao žena sa borama – rekla je Rut, prenosi Miror.

Rut Parsons je posle estetskih korekcija izgledala kao druga osoba, Foto: mirror.co.uk printscreen/facebook printscreen

Njen suprug Leroj priznao je da mu se nije dopalo šta je uradila Rut sa sobom, budući da je oduvek bio pobornik prirodne lepote.

– Znala je da gunđa tokom veze što stari i što ima bore, ali nisam mogao da pretpostavim koliko je duboko u sebi nezadovoljna žena. Šta je tu je, navići ću se i na novu Rut – priznao je Leroj kroz smeh.



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar