Devojka posle svađe izbola vozača: Kada je otkrila KO je on, poželela je da je proguta mrak

Nije mogla ni da pretpostavi da će od svih ljudi baš njega napasti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Jackson David

Vozač Ubera iz Njujorka završio je u urgentnom centru sa teškim telesnim povredama kada ga je u vozilu izbola jedna od putnica.

Uzimajući u obzir koliko je putnika pokupio kobne večeri i da su skoro svi bili i naoružani, vozač je dobro prošao što je ostao živ, piše ABC 7.

U vozilo je ušlo pet osoba, što nije dopušteno prema pravilima broja putnika koji se mogu voziti ulicama Njujorka. Jedan od putnika je zapovednim tonom poručio vozaču da ih odvede na jednu odrednicu. Putnici su bili između 18 i 23 godine i bili su pijani.

Jedna od njih sedela je kraj vozača i konstantno ga je vređala i psovala. Kada je pokušao da joj protivreči i suprotstavi joj se, ona je izvadila nož iz torbice i ubola ga je dva puta u predelu stomaka.

Potom su je napali ostali putnici i svi su izašli iz vozila nastavljajući da se svađaju na ulici. Vozač je, iako ranjen, uputio nekako poziv kolegama, a oni su pozvali policiju.

Svi putnici su u toku večeri privedeni, a devojka koja je ranila vozača najgore je prošla. Što se vozača tiče, on je završio u bolnici Džekobi.

Ne samo što je privedena i što joj je određena jako visoka kaucija, već je saznala i da je vozač prijatelj njenih roditelja. Saznavši šta je uradila, otac i majka te devojke poručili su joj da se nikada više ne vraća kući.

– Uprkos činjenici da je već neko vreme više na ulici nego kući i da se odala kriminalnim aktivnostima, devojka je u pritvoru izrazila neopisivo kajanje pravdajući se činjenicom da je bila toliko pijana da nije znala šta radi. Sada se samo moli da prođe sa što manjom kaznom – kaže izvor njujorške policije, prenosi Njujork post.

 



Izvor: Newyorkpost

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar