Veliki planovi na Banovom brdu: Čukarički kreće sa izgradnjom novog stadiona!

Klub koji se podigao kroz prethodnih nekoliko godina, odlučio se za novi korak unapred

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Svakako ekipa Čukaričkog ima veliku čast, pošto su čelnici Lige šampiona dozvolili da se takmčenje tog ranga, makar u kvalfikacionom ciklusu održi na njihovom stadionu.

Da podsetimo, ranije je UEFA potvrdila da će se utakmica između Šahtjor Soligorska i Ludogoreca odigrati na Banovom brdu zbog nestabilne situacije u Belorusiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na sve to, Čukarički će ove sezone igrati u kvalifikacijama za Ligu konferencijama.

Ipak, kroz proteklih nekolikog godina Čukarički je podizao nivo rada i uspeha, da bi sada najavio izgradnju novog stadiona kako korak napred u ovom projektu.

– Prvi put posle osam godina ima želje da se taj problem reši. Mi zaista ne tražimo ništa, samo da normalno funkcionišemo. Gospodin Srđan Kolarić, predsednik Gradske opštine Čukarica ima želju da pomogne. Ne kažem da nekoga treba oterati, svima treba izaći u susret. Kancelarije stoje prazne… Videćemo i šta će biti sa terenom, krenućemo sigurno ubrzo sa rekonstrukcijom istočne tribine. Nadam se da ćemo napraviti i stadion. Imamo projekat, mnogo lepo izgleda. Šteta je i za grad i državu da nema takav stadion, na kojem bi mogla da igra i mlada reprezentacija, eto sada će se igrati i Liga šampiona… Bilo bi nešto slično TSC-u – rekao je prvi čovek kluba Vladimir Matijašević.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar