Važno je zvati se Hari: Engleska u meču za pamćenje srušila Ukrajinu i najavila juriš na evropski tron!

Hari Kejn pokazao zašto je jedan od najboljih napadača planete

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Dileme više nema – Engleska ide po evropsku krunu.

Iako su se mnogi pribojavali duela sa Ukrajincima, četa Gereta Sautgejta očitala je lekciju fudbala uvek neugodnoj sovjetskoj školi i sa 4:0 (1:0) izborila plasman u polufinale.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sve je počelo ranim golom probuđene zveri Harija Kejna.

Od tog momenta postojao je samo jedan tim na terenu, a naredni pogodak stigao je na samom startu drugog dela, kada je verovatno najvažniji trenutak u karijeri imao Hari Megvajer donevši svojoj ekipi velikih 2:0.

Da to ne bude kraj pobrinuo se ponovo Kejn u 50. minutu, a zatim i pomalo zaboravljeni Henderson desetak minuta kasnije za potpunu katastrofu Ukrajinaca, koji ruku na srce nisu puno pokazali osim meča protiv Švedske.

U polufinalu Engleska će na Dansku, koja pruža izuzetne partije i slovi za favorita iz senke, pogotovo zbog toga što nema imperativ pobede, već igraju “za svoju dušu”.

Očekuje nas mnogo dobrog fudbala 6. i 7. jula nakon čega ćemo saznati velike finaliste, koji će snage odmeriti 11. jula na “Vembliju”.

UKRAJINAENGLESKA 0:4 (0:1)

/Kejn 4, 50, Megvajer 46, Henderson 63/

Stadion: Olimpiko u Rimu

Sudija: Feliks Briht (Nemačka)

UKRAJINA: Buščan – Zabarnji, Krivcov (od 35. Cigankov), Matvijenko – Karavaev, Sidorčuk (od 64. Makarenk), Zinčenko, Mikolenko – Šaparenko – Jaramčuk, Jermolenko.

ENGLESKA: Pikford – Voker, Mekgvajer, Stons, Šou (od 65. Tripije) – Rajs (od 57. Rajs), Filips (od 65. Belingem) – Sančo, Maunt, Sterling (od 65. Rašford) – Kejn (od 73. Kalvert Luin).

Danska je u polufinalu Evropskog prvenstva: San se nastavlja, Šik ponovo strelac, ali uzalud (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar