“Dugačka je bar 1.5 metar!” Dušan rešio dilemu sa Ade Ciganlije – ovo nije samo RIBOLOVAČKA PRIČA (VIDEO)

Bilo je i onih koji su napisali kako bi se ukopali u mestu kada bi se ovolika "neman" pojavila ispred njih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Beograđani koji su se danas zatekli na Adi Ciganliji, našli su se u pravom čudu kada se na površini jezera pojavilo nešto što je mnogima ličilo na peraja neke ogromne ribe, ili kao što su neki napisali, ajkule.

U komentarima koji su se nizali oglasio se i mladić po imenu Dušan, ali i svi oni koji su se našli u čudu nakon gledanja video snimka. Dok su pisali kako se radi o ajkuli, najverovatnije u šali, Dušan je napisao kako ovaj snimak može da bude dokaz kako jedna od beogradskih urbanih legendi kada se radi o Adi, možda i nije samo mit, već istina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ajkula! Najpribližnije, prema repnom i leđnom peraju, je štuka kapitalac koju ću morati da potražim prvom prilikom. Ova bi možda bila dokaz da primerak od 1, 5 metra nije samo ribolovačka priča – napisao je on.

Kasnije je dodao da je 95% siguran da je u pitanju amur, dužine verovatno oko 1,2-1,5m (skoro duplo duzi od bove).

– Svakako je riba bezopasna za kupače, što se ne bi moglo reći i za travu. Nadam se da ću je sresti pod vodom – napisao je Dušan.

Još jedan od korisnika se složio sa njegovom tvrdnjom, navodeći kako ovakav primerak ribe nije video tokom četiri decenije koliko dolazi na Adu.

– 45 godina se kupam na Adi i ništa slično nisam video… Možda neki ogroman primerak štuke? Buca som sigurno nije. Bravo, sjajan video – napisao je on.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ovo je ili ranjena riba kečiga(ili neka njena rođaka), ili su neki ronioci sa dečijim igračkama rešili da zabave posetioce. Možda se snima i neki film, ili je skrivena kamera. Ovo ne predstavlja normalno ponašanje neke ribe.

    Odgovori

Ostavite komentar