Otkrivena TAJNA stara 50 godina: Ljuba Zemunac služio kaznu za SILOVANJE umesto poznatog pevača (FOTO)

Pevač je preminuo 2002. u 68. godini života u Požarevcu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Nekadašnji komandir straže u Okružnom zatvoru Jordan Antonić izneo je šokantne tvrdnje da je jedan od prvih bosova jugoslovenske mafije Ljubomir Magaš u mladosti služio kaznu za silovanje umesto legendarnog pevača narodne muzike!

– Tad je doveden iz Spuža, čuli smo da je zbog silovanja završio u zatvoru, ali se pričalo da nije kriv on nego pevač Bora Spužić Kvaka, a da je Ljuba preuzeo to delo jer ga je mnogo voleo – opisao je Antonić događaje iz sedamdesetih godina prošlog veka u emisiji “Goli život” na TV Hepi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljuba Zemunac je navodno hteo da olakša posete staroj majci, da ne ide čak u Crnu Goru da ga obilazi, pa je u Spužu rekao da je alkoholičar i da hoće da se leči, a to je jedino u SFRJ bilo moguće u Okružnom zatvoru u Beogradu.

To je bio drugi put da se Magaš nađe iza rešetaka CZ-a.

– Bio je na tom odeljenju gde se nalazio i čuvar koji ga je prethodni put najviše tukao. Ljuba mu je to zapamtio, a možda da ga ne bi opet tukao, zapretio mu je pa je rekao: “Tebi ovde radi žena, znam da je medicinska sestra…” A ovaj mu kaže: “Ljubo, znaš koje je pravilo, vi nama ne dirate porodicu, ni mi vama, sami rešavamo probleme”. Onda su čuvari krenuli ka tom bloku, a pošto je Ljuba bio najveći autoritet među zatvorenicima, svi su nabacali krevete da čuvari ne mogu da priđu, to je bila barikada od 70 kreveta. Nastala je pobuna pa su pregovarali i oprostili su im. Ljuba je posle izašao i više se nije vratio – kaže nekadašnji čuvar zatvora.

Ljuba Zemunac je rođen 27. maja 1948. godine u Zemunu. Učio je za auto-limara, međutim, škola ga nije zanimala, počeo je da trenira boks, a ubrzo se okrenuo i kriminalu. Važio je za prvog srpskog bosa u Nemačkoj.

Ispred suda u Frankfurtu ubio ga je Goran Vuković novembra 1986. godine.

Bora Spužić Kvaka bio je poznati jugoslovenski pevač. Objavio je više od 20 albuma i 16 singlova. Doživeo je moždani udar 1997. godine kad mu se oduzela cela desna strana tela i moć govora.

Pevač je preminuo 2002. u 68. godini života u Požarevcu.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar