Maja je POREMEĆENA! Kristijan šokirao izjavom o Marinkovićevoj i Janjušu: Oni su MENTALNO skrenuli!

Kao i uvek bio je iskren

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel,Printscreen

Nakon izjave da se potukao sa Canetom iz “Partibrejkersa”, Kristijan je u istom intervjuu komentarisao svoje odnose tokom boravka u “Zadruzi”.

Bazirao se na Maju Marinković  i Marka Janjuševića Janjuša rekavši kako misli da njih dvoje nemaju zdrav odnos, pa nastavio:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Vide i psihijatar, psiholog da nisu normalni. Oni su mentalno skrenuli, plutaju u svom svetu tuča, grebanja, iživljavanja i na kraju sve to zamaže jedan poludobar s*ks. Pa onda opet u krug eskalira nasilje. Mislim da su oni novi predmet u školi psihoanalize. Mislim da se on malo folira, a njoj odgovara da bude tu. Novac je u pitanju. Njemu je ona najbolja riba na svetu što se tiče izgleda i seksa, a on je njoj loša navika. Čim bude našla boljeg frajera, ode ona kao da Janjuša nije bilo. – rekao je u intervjuu za “Mondo” pa odgovrio na pitanje da li je istina da mu se Maja Marinković nabacivala:

Foto: Youtube/printscreen

– Taki mi je prijatelj 30 godina! Zamisli da prijatelju jašem ćerku! To je ista priča kao sa Arkanovom Anđelom. Maja nije bila ravnodušna prema meni, a ako bi se pričalo o seksu, grubim radovima, Maja je tamo najbolja i najzgodnija riba, najbolje urađena, najčistija, najpedantija, mirišljava kao cvet. Posle operacija postala je ozbiljna pi*ketina. Ja ne mogu da shvatim da je sa Janjušem. Pa, dolazila je kod mene i ismevala ga da su mu pete kao kačkavalj, da mu smrdi iz usta, da je rošav, da ima iskrivljene prste, kromanjonac, da mu je mlitav ku*ac i onda ide i je*e se sa njim. Pa i ona je malo poremećena. – zaključio je Kristijan za “Mondo”.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar