UDARILO GA PO DŽEPU

“Grand” će zbog Sadika biti na velikom GUBITKU, poznati menažer otkrio: U Evropi NEĆE da čuju za njega

"Misli da jednim nikakvim saopštenjem može da izbriše govor mržnje", istakao je menadžer

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen/Facebook

Finalista “Zvezda granda” Sadik Hasanović dospeo je u centar medijske pažnje kada se pojavio snimak na kom peva pesme o veličanju klanja Srba i fotografija na kojoj pozira sa zločincem Naserom Orićem.

Nakon toga je pokušao da se opravda, mnoge javne ličnosti su osudile njegov postupak, a kako stvari sada stoje, ostaće i bez brojnih nastupa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je za Kurir rekao jedan poznati menadžer, retko ko želi u svom klubu da angažuje pevača koji peva ratnohušačke pesme, pa bi zbog toga i Sadik i “Grand produkcija” mogli da izgube dosta novca.

Foto: Grand ZK Munja

-Takmičari koji žele da grade karijeru i da rade ne samo u zemlji nego i u Evropi, ali i preko Bare, treba da znaju da ništa ne može da se sakrije iz prošlosti i da neke stvari iz njihovog života mogu skupo da ih koštaju. Punih trideset godina živim i radim u inostranstvu. Kod mene su nastupali skoro svi pevači, i mladi i veterani. Konkretno, ja Sadika ne želim da angažujem da peva u mom klubu. Taj stav su zauzeli mnogi vlasnici diskoteka, pa čak i na Balkanu, a u Evropi tek neće da čuju za njega. Ne zbog toga što su ga drugi osudili, vređali i ponižavali, već zbog toga što se nije udostojio da javno izađe i kaže šta ima, a ne da misli da jednim nikakvim saopštenjem na društvenim mrežama može da izbriše govor mržnje – rekao je menadžer i vlasnik nekoliko klubova u Evropi za Kurir.

Kao što je poznato, svi finalisti “Zvezda Granda” sa ovom medijskom kućom potpisuju ugovore na devet godina, a kako svako od njih godišnje održi i do sto nastupa za koje, kako piše pomenuti medij, uzimaju oko hiljadu evra, to bi značilo da će “Grand” u narednom periodu biti na velikom gubitku ukoliko Hasanovića zaista ne budu želeli da angažuju po klubovima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (10)

  1. Vlasnike Grand cirkusa na čelu sa Sašom odmah u zatvor uz konfiskaciju celokupne imovine, ZBOG rada protiv državnih interesa i izdaje. Znam da od ta posla nema ništa. Velike su pare u pitanju. Veće od ČASTI, PONOSA I opstanka SRBA u svojoj državi.

    Odgovori

Ostavite komentar