DOKAZ da je odbrana Sadika Hasanovića LAŽNA i sramna: Da li je i ovde imao samo trinaest godina? (FOTO)

Fotografija sa Naserom Orićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Nakon sada već svima poznatog skandala Sadika Hasanovića učesnika Zvezda Granda, on je javno na svom Instagram profilu napisao svoju odbranu.

SRAMNA ODBRANA Sadika Hasanovića nakon snimka u kom peva o KLANJU Srba: Evo kako se pravda (FOTO)

On u izjavi govori da je imao 13 ili 14 godina kada je sa ocem pevao pesme o klanju srpskog naroda. Međutim fotografija sa ratnim zločincem Naserom Orićem objavljena je 2018. godine, a iako je možda uslikana pre toga, pevač ima evidentno više od 13 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Fotografiju možete videti u nastavku teksta:

-Sateliti opet pjevaju pesme fine- napisano je u opisu fotografije koja je objavljena 05.jula 2018. godine.  Obzirom na godište pevača, ukoliko je fotografija objavljena iste godine kada je slikana, on bi u tom trenutku trebalo da ima 17 ili 18 godina, što dokazuje da je slagao u svojoj odbrani na društvenim mrežama.

 

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Nije ovaj poturica kriv on radi kako su ga ucili. Kriv je onj koji mu je doz volio da to radi u nasoj zemlji..Njega i onu M.S. neznam sat je ona ili on proterati iz zemlje za uvek .Morate ljudi postoati svoju zemlju .neka to rade sta rade ali ne u nasoj zemlji. .Ziveli Srbi ma gde bili kao i nasa zemlja Srbija Raki

    Odgovori
  2. Sramota,diskfalifikacija momentalana!!! Dodjes,pevas u Srbiju i posle odes i pljujes ponovo po nama. Isak je trebao da pobedi a ne ovaj sljam,neka ide kod onog djubreta odakle je i dosao. Sramota za Zvezde Granda i Sasu Popovica

    Odgovori
  3. Трговац лаже са смијехом, жена лаже сузе просипајући, нико крупно ко турчин-потурица не лаже?

    Odgovori

Ostavite komentar