Stravično UBISTVO: Krvnički nasmrt pretukao sina, pa otišao u kafić, a razlog ne može biti BIZARNIJI

Travis Stakhaus (30) osuđen je u utorak zbog ubistva njegovog petogodišnjeg sina Sir Amera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: YouTube/Printscreen, Shutterstock

Čovek iz Viskonsina koji je priznao da je udario i ubio svog petogodišnjeg sina zbog kriške “čizkejk” torte, optužen je na 20 godina zatvora, navodi se u izveštajima.

Travis Stakhaus (30) osuđen je u utorak zbog ubistva njegovog petogodišnjeg sina Sir Amera, koji je navodno umro od prsnuća stomaka i drugih povreda nakon što ga je otac krvnički tukao zbog jednog komada kolača koji je otac dobio na poklon za Dan očeva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Okružni sudija okruga Milvauk, David Borovski, rekao je:

– Prosečna osoba koja čuje za ovaj slučaj ne može da shvati kako neko može da pretuče ili udari bilo kog živog čoveka toliko brutalno kao što je učinjeno u ovom slučaju – a kamoli svoje dete – rekao je Borovski, a prenosi New York Post.

Gospodin Stakhaus je mogao da provede i 37 godina iza rešetaka, ali se prošlog meseca izjasnio krivim po smanjenim optužbama, uključujući nepromišljeno ubistvo i zlostavljanje deteta, izveštava “The Milvauk Journal Sentinel.”

Kada je Sir Amer umro u junu 2019. godine, policiji je u početku rečeno da je dete palo niz stepenice, rekao je Fok 6. Ali otac, koji ima još četvoro dece, priznao je da je dete udario nogom u stomak i udario ga u lice.

Nakon što je otac udario dete, izašao je u bar i vratio se u 2 sata posle ponoći, a njegova devojka je pronašla dečaka i pozvala policiju i hitnu pomoć, navodi “Journal Sentinel”, ali dečaku nije bilo spasa.

BONUS VIDEO:



Izvor: New York Post

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar