Tara je otišla na SVADBU u Novom Beogradu, a sa TORTOM je usledila PANIKA: “Hiljadu me je znojeva oblilo”

Ona je istakla da je sve delovalo besprekorno, ali da su se u jednom trenutku okupljeni gosti našli u šoku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Rui Santos/Kitti Tantibankul / Alamy / Alamy / Profimedia

Devojka po imenu Tara R. (29) podelila je svoju ispovest za Objektiv.rs i opisala iskustvo sa svadbe kojoj je prisustvovala prošle subote u Beogradu.

Ona je, naime, negde oko podneva došla na jedan novobeogradski splav gde su mladenci priredili zabavu za pamćenje. Ipak, u jednom trenutku je nastala opšta panika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Tog dana sam čvrsto rešila da se dobro provedem! Nakon naporne radne nedelje radovala sam se što ću taj slobodan dan podeliti sa svojim prijateljm iz detinjstva i njemu bliskim ljudima. Sećam se da sam samo haljinu birala mesecima unazad. Negde oko 12 časova stigla sam na splav i sve je delovalo besprekorno i svi gosti su bili maksimalno raspoloženi – počinje Tara svoju ispovest i objašnjava šta se dogodilo:

– Nakon dobre muzike, klope, veselih svatova i fantastične zabave, došao je, očigledno red na tortu, samo što mi to nismo znali. U tom trenutku ugasilo se svetlo i nastao je tajac, a onda su ultra crveni zraci preplavili prostoriju. Hiljadu me je znojeva oblilo. Ipak tada smo shvatili da stiže mladenačka torta. Posle smo se opet vratili igranju i dobrom provodu, ali to iznenađenje nisam zaboravila – zaključila je.

SKANDAL u tramvaju: Baba ZVEKNULA devojku torbom u glavu, pa joj kratko poručila – eto ti sad! 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar