“Drugi put ćemo, mama”: Dečak u prodavnici ZURIO u autiće, komšija sve snimio, pa sve RASPLAKAO potezom

Ovaj mladić je bio u lokalnoj prodavnici kada je sreo majku sa dečakom koja živi u istoj zgradi kao i on

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Freepik, EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Jedan anonimni muškarac podelio je 2019. godine svoju ispovest u kojoj je prepričao jednu potresnu scenu iz prodavnice koja je mnoge rasplakala.

On je, naime, bio u lokalnoj prodavnici u komšiluku kada je sreo majku sa dečakom koja živi u istoj zgradi kao i on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U stanu iznad mene živi porodica koja se malo muči, imaju ali ne previše. Njihov sin obožava autiće, ja sam skupljao autiće od kad sam bio mali, majka i otac su mi kupovali kad sam bio manji i dan danas ih skupljam i čuvam njihove autiće. Sretnem majku i njega u prodavnici, on gleda autiće na polici, osmeh razvuko od uva do uva, setio sam se sebe. Međutim, majka nije mogla da mu uzme autić – napisao je ovaj mladić i potom objasnio šta se dogodilo:

– Duša me je zabolela kako je tužno rekao: “Drugi put ćemo, mama”. Ljudi, ja sam došao kući i isplakao sam se kao dete, pare mi nisu problem, odveo sam ga u prodavnicu i samo sam mu rekao da bira koji mu se sviđaju. On mučenik uzeo tri komada, kaže dosta mu je. A vidim da mu se sviđa još par modela. Bukvalno sam ga zamolio da uzme još neki autić jer znam koliko mu znači, a skromno je dete. Uzeli smo punu korpu, slatko, sok, za jelo da ima. Najlakše je biti nadrdan, imao sam komšinicu koja mi je stalno kucala na vrata zato što sam igrao fudbal ispred zgrade, pretila policijom i slično. Ja, vala, ne mogu biti takav – napisao je on.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar