Susedi progovorili o novim KOMŠIJAMA: Haris Džinović za plac dao 800.000, a za KUHINJU 50.000 evra (FOTO)

Objektiv otkriva...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon što su Haris i Melina Džinović nedavno napravili žurku povodom useljenja u velelepnu vilu na Senjaku, odlučili smo da posetimo taj kraj i uverimo se kako izgleda kuća i da li se poznati bračni par druži s komšilukom.

UVUČENA ULICA

Iako se nalazi u malo uvučenoj ulici, ovo velelepno zdanje nismo mogli a da ne uočimo. Kuća liči na moderne vile s najboljih svetskih destinacija, sve je u belim i bež tonovima sa ogromnim staklenim terasama i redom četinara uz ogradu, koji zaklanjaju jedan deo građevine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Od jednog izvora saznajemo da su samo kuhinju platili blizu 50.000 evra. Naime, reč je o ekskluzivnim kuhinjama čije je zaštitno lice jedan svetski top-model, a prave se od drveta koje je godinama bilo potopljeno u vodama Venecije, te odolevaju vremenu i nemaju rok trajanja. Primetili smo da ograda na kući još uvek nije završena, a dok smo čekali da se pojavi neko iz porodice Džinović, sreli smo jednog starijeg komšiju.

VELIKO SLAVLJE

– Skoro su pravili slavlje povodom useljenja, stavili su tepih da pokrije daske, ali još uvek nisu montirali kapiju. Žurka za useljenje je trajala do tri ujutru. Imaju čuvara da im neko ne bi polupao prozore, pošto su mnogo skupi. Posadili su ovo drveće, ali ono je počelo da se suši. Napisao sam pismo Harisu da mu ponudim da održavam dvorište, pošto se bavim baštovanstvom, penzioner sam. Duže od dve godine su gradili kuću, a izabrali su najlepše mesto u Beogradu. Ranije je tu bila neka stara kuća i nije bilo u planu da se to ruši, pripadala je dvojici braće, jedan je bio teška pijanica. Sa ove sadašnje Harisove terase sve se vidi, ima najlepši pogled u gradu, vidi se sve do Pančeva. Prvi komšija im je Slovak i on je dugo čekao ogradu, koja je skupa i treba da stigne iz Nemačke, njih dobro poznajem, sekao sam neko drveće kod njih. Znam da imaju i stan u Parizu. Preko 800.000 evra su dali za staru kuću i plac. Melina se više pita o uređenju kuće, a tako i treba, žena je vrat, a on idi mi dođi mi šta je – rekao je kroz smeh baštovan, a mi smo nastavili dalje šetnju kroz ovaj prelepi kraj grada, i odmah potom sreli poštara.

Foto: Objektiv

SKORO SE DOSELILI

– Oni su se skoro doselili, video sam samo gospođu Melinu pre koji dan, a Harisa do sada nisam sreo – kratko nam je rekao poštar. Onda smo na samom početku ulice sreli deku koji je sređivao neke mašine u garaži. – Nisam ih skoro video, više sam viđao Harisa dok se kuća zidala, muvao se tu stalno. U kući koja se nalazi pre njegove nema nikog, a posle njega su neki stranci, njih ne poznajem. Još nemaju ogradu, ali ovde ljudi nemaju visoke ograde, ko će njih tamo da dira, pored je samo vrtić. Ta kuća je dugo stajala prazna, nisam ni znao da su oni to kupili dok nije bilo u novinama. Skoro su pravili useljenje, bilo je dosta poznatih, među njima i Željko i Jovana Joksimović, oni žive blizu – rekao nam je komšija.

Foto: Objektiv

Piše: Ana Rakić

OSTATAK OVOG I MNOGE DRUGE TEKSTOVE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Niko se ne pita da li su platili porez za pare, sa kojima su kupili plac i sazidali kuću. Gde je tu država, poreska uprava,....

    Odgovori

Ostavite komentar