Sud NEGIRAO pisanje “Nove S”: Aleksandar Jovičić NIJE pušten na slobodu

Okrivljeni se nalazi u pritvoru po odluci suda i nije pušten na slobodu , ističe se u saopštenju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: ATA Images,Youtube/Printscreen

Nakon odgovora advokata Vladimira Đukanovića da njegov klijent nije pušten iz pritvora i Viši sud u Beogradu saopštio je danas da su neistiniti navodi portala “Nova s” da je bivši predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić pušten na slobodu.

Viši sud je reagovao na pisanje “Nove S” o tome kako je “Aleksandar Jovičić pušten na slobodu” i da je “dobio nanogicu”, navodi se u saopštenju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se precizira, sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg suda u Beogradu je prema Jovičiću doneo rešenje 4. juna, kojim je odredio pritvor u trajanju od 30 dana o čemu je javnost zvanično informisana putem saopštenja 5. juna.

– Shodno navedenom, okrivljeni se nalazi u pritvoru po odluci suda i nije pušten na slobodu – ističe se u saopštenju izdatom, kako se ukazuje, u cilju potpunog, tačnog i blagovremenog informisanja javnosti.

Podsetimo, ranije danas u izjavi za naš portal, advokat Aleksandra Jovičića Vladimir Đukanović takođe je negirao pisanje “Nove S” da je njegov klijent pušten na slobodu.Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar