Nova masna laž “Nove”: Jovičić nije pušten iz pritvora, Vladimir Đukanović oštro reagovao

To je notorna neistina, rekao je Đukanović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić, beograd.sns.org.rs

Advokat bivšeg predsednika opštine Pailula Vladimir Đukanović u izjavi za Objektiv demantovao je tvrdnje portala “nova.rs” da je njegov klijent Aleksandar Jovičić pušten iz pritvora na slobodu.

Apsolutna je laž vest nove.rs da je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić pušten na slobodu – izjavio je za Objektiv Jovičićev advokat Vladimir Đukanović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-To je notorna neistina, nije tačno da je pušten. Mi advokati smo stavili predlog da mu se ukine mera pritvora i da se zameni blažom merom. Ako se tužilaštvo sa tim saglasi i ako sudija za prethodni postupak donese takvu odluku, možda će tako biti, a možda neće. Ono što je skandalozno u celom tekstu je što oni već znaju da je on pušten, iako nije. Oni već unapred znaju meru, a mi advokati pojma nemamo! Nismo dobili ništa, niti obavešteni, što znači da neko u Višem sudu u Beogradu njima nešto dojavljuje i da ti mediji imaju protekciju u Višem sudu – rekao je Đukanović i dodao:

– To je skandalozno i za ispitivanje. Takođe, sramno je što prejudiciraju odluku, a time rade i na štetu mog klijenta jer on možda baš zbog ovakvih lažnih vesti ne bude pušten – kaže Jovičićev advokat Vladimir Đukanović za Objektiv.

Podsetimo, portal “Nova.rs” objavio je tekst da je Aleksandar Jovičić navodno pušten na slobodu i da mu je određena mera elektronskog nadzora.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Znamo već dosta dugo da je Viši sud obojen žuto, njihove odluke već dugo nemaju veze sa pravdom i objektivnošću,puno insajdera koji prenose odluke Đilasovim medijima i pre nego budu dostavljene strankama u sporu...Ima tu mnogo posla za nadležne kontrolne organe, a možda i za tužilaštva...

    Odgovori

Ostavite komentar