“Grand je bio naše dete, PLAKALI smo”: Lepa Brena EMOTIVNO o prodaji produkcije

Ona je istakla da su oboje imali potrebu da sa saradnicima i prijateljima obeleže više od dve decenije uspešnog rada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lepa Brena i Saša Popović sinoć su napravili veliku proslavu povodom prodaje “Granda”, a pevačica se sada oglasila tim povodom.

Brena je istakla da su imali potrebu da sa saradnicima i prijateljima obeleže više od dve decenije uspešnog rada u “Grandu”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– “Grand” je bio naše dete koje smo gajili svi zajedno 23 godine. Stvorili smo ga našom kreativnošću, istrajnim i napornim radom i sa puno ljubavi. Naši zaposleni ljudi su deo tog tima i zaslužili su svojom odanošću i predanim radom da njima posvetimo jedno veče. Oni su sinoć bili naše zvezde. Pevali smo zajedno, malo plakali… bilo je veoma veselo i emotivno. Lajt motiv je bio – “Hvala, za sve ove godine” – rekla je Brena i dodala:

– Bez obzira na to što smo prodali “Grand” uvek ćemo biti deo te priče jer nas vežu ljudi, prijateljstva, uspomene. Mi počinjemo neke druge poslove, ali “Grand” ću smatrati našom kućom u kojoj smo uvek dobrodošli.

Podsetimo, kako se spekuliše, Brena i Popović su “Grand” prodali za 30 miliona evra.

Slavlje je sinoć održano u jednom prestoničkom restoranu, gde su bili voditeljka Sanja Kužet, pevačice Aleksandra Prijović i Milica Todorović, producent “Granda” Žika Jakšić, folker Aco Pejović, voditelj Voja Nedeljković, pevačice Marija Šerifović i Džejla Ramović, pobednik “Zvezda Granda” Mahir Mulalić, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović i mnogi drugi.

Očekivala POBEDU, pa napustila studio? Finalistkinja Zvezda Granda JEDINA nije čestitala Mahiru (VIDEO) 



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar