Naručio dva hot doga, pa ostavio bakšiš u vrednosti GARSONJERE: Konobarica je u šoku učinila samo jedno

Ovako nešto doživljava se jednom u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/master1305

Mušterije u restoranima širom sveta obično ostavljaju bakšiš od pet, 10 ili 15 odsto u vrednosti računa. Jedan muškarac iz Nju Hempšira ostavio je 16.000 dolara!

Neimenovani muškarac došao je u restoran i naručio čips, koka-kolu, pivo i tekilu. Posle nekih sat vremena, ogladneo je i poželeo da pojede dva hot doga.

Čisto sumnjamo da su mu se hot dogovi toliko dopali da je zbog njih ostavio toliku napojnicu. Vlasnik restorana Majk Zarela ispričao je za CNN šta se tačno dogodilo.

– Čips, koka-kolu, pivo i časicu tekile platio je 37 dolara, a onda je dao napojnicu od 16.000 dolara. Dobacio je konobaricama da ne potroše sve odjednom. One su mi posle rekle da nisu ni obratile pažnju koliku je muškarac sumu ostavio. Kada je videla, ostala je bez teksta i uhvatila se za glavu. I ona ali i druga konobarica otišle su do čoveka da ga zagrle i zahvale mu se. Jedna od njih je zaplakala i dok ga je grlila, rekla je da ovako nešto nikada nije doživela – ispričao je Zarela.

Vlasnik restorana takođe je izrazio sumnju da je bakšiš ostavljen zbog kvaliteta hrane ili grickalica.

– Čini mi se da je ovo jedan od onih ‘postkoronavirus’ momenata gde ljudi pokazuju mnogo veće srce nego inače. Moguće da se uželeo restorana, možda je doživeo neke loše stvari u poslednjih godinu dana, pa je odlučio da obraduje nekog stranca. Ne bih dalje da nagađam, samo mu se zahvaljujem na predivnom gestu. Novac je veliki, u Nju Hempširu za njega možete u predgrađu ili susednom mestu kupiti i malu garsonjeru – rekao je Zarela.

Dečak se tri sata igrao na maminom telefonu: Kad je oborio rekord, njoj se zbog OVOGA slošilo



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar