Oglasio se Ronaldo: Prvo je divljao, bacio i gazio traku, pa onda poslao prilično drugačiju poruku (FOTO)

- Čestitke Belgiji i puno sreće svim ekipama koje su ostale u takmičenju - napisao je jedan od najboljih igrača svih vremena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/Thanassis Stavrakis/POOL

Dojučerašnji šampion Evrope Portugal ispao je sa Evropskog prvenstva porazom od Belgije (0:1), a posle tog meča je Kristijano Ronaldo skandaloznim bacanjem i gaženjem kapitenske trake, čak i gorim nego u Beogradu protiv Srbije, privukao pažnju svetske javnosti na sebe.

Posle svega, CR7 se latio Instagrama, pa je objavio fotografiju svog tima uz komentar kao svojevrsni odgovor kritičarima da nije bio baš solidaran sa saigračima posle poraza. Bilo kako bilo, njegov komentar je poprilično gospodski, što se nikako ne može reći za pomenuti detalj s kraja meča.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nismo postigli željeni rezultat i napustili smo takmičenje pre nego što smo želeli. Ali, ponosni smo, dali smo sve da obnovimo titulu evropskog šampiona i ova grupa je dokazala da još uvek može da pruži puno radosti Portugalcima. Naši navijači su bili neumorni podržavajući tim od početka do kraja. Trčali smo i borili se za njih, kako bismo ispunili poverenje koje su nam ukazali. Nije bilo moguće stići tamo gde smo svi želeli, ali evo naše iskrene i duboke zahvalnosti – napisao je Ronaldo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Jedan od najboljih fudbalera sveta je posle svega ipak diplomatski čestitao protivniku, iako je zaista bilo više nego vidno da se posle meča poneo kao dečak ispred zgrade koji odnese loptu kući kad vidi da njegov tim gubi.

– Čestitke Belgiji i puno sreće svim ekipama koje su ostale u takmičenju. Što se nas tiče, vratićemo se jači. Napred Portugal – završio je Ronaldo.

BONUS VIDEO:

Nova sramota Kristijana Ronalda: Uradio je isto što i u Beogradu, samo što je sada bilo još gore (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar