Imam 19 godina i izgubio sam NEVINOST s maminom drugaricom (43): Ona je bomba, ali JEDNO ne želi da uradi

Mislio je da su mu se ispunili svi snovi, ali onda je morao da se suoči sa realnošću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Iako mu se ostvario san mnogih tinejdžera, a to je da imaju stariju učiteljicu u krevetu, jedan Englez je sada shvatio da ima veliki problem.

– Ja imam 19, a mamina najbolja prijateljica 43 godine. Ona izgleda fenomenalno, bolje od devojaka u dvadesetim. Vodimo ljubav bez prestanka, i s njom sam izgubio nevinost – kaže mladić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Potajno sam zaljubljen u nju od svoje 15. godine. Njen muž je odvratan i voleoo bih da ga napusti. Ja radim u prodavnici preparata za kosu, a mamina drugarica je vlasnica frizerskog salona – objašnjava on i nastavlja:

– Jednog dana mi je poslala poruku i zamolila me je da joj dostavim šampon i vosak koji joj trebaju za salon. Kada sam došao, bila je sama i čistila je lokal. Delovala je tužno i kada sam je pitao šta nije u redu, odgovorila mi je da se gadno posvađala s mužem zbog njegovog stalnog opijanja.

Foto: Shutterstock

– A onda mi je ispričala da ju je muž oborio na zemlju i pretio da će joj cigaretom unakaziti lice, zbog čega se preplašila. Zagrlio sam je, a ona je malo kasnije zaključala radnju i spustila roletne. Zatim mi je prišla i poljubila me! Bio sam šokiran – priznaje Britanac.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Priljubila se telom uz mene i moje uzbuđenje je bilo jasno vidljivo. Rekao sam joj: Ti si predivna, ali udata si, a ja sam još devica. Odgovorila mi je: To je u redu, ovo je bio samo poljubac, hvala ti na iskrenosti. Posle toga, počela je da me zivka svaki put kada moja majka ode na bingo – navodi on.

Foto: Shutterstock ilustracija

– Kada se pojavila na vratima, rizikovao sam i poljubio je, i to se pretvorilo u vatreno vođenje ljubavi. Pokazala mi je šta da radim i bilo je fenomenalno. Narednih nekoliko nedelja smo se viđali stalno, i postala je moja učiteljica u krevetu. Zaljubio sam se u nju do ušiju. Međutim, sve se promenilo pre nekoliko dana – priča mladić.

Foto: James Veysey / Camerapress / Profimedia

– Na zabavi me je odvela na stranu i rekla da želi svež početak. Postavila je kuću na prodaju i objasnila mi da suprug i ona nameravaju da se odsele u drugu držvau. Svet mi se srušio, mislio sam da će napustiti muža i biti samo moja, a ne da će se odseliti u inostranstvo. Da li da je nazovem i kažem joj da je volim, ili sam budala što uopšte tako razmišljam – očajan je Englez.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (2)

  1. Ne vrći se nazad, guraj samo napred kao i do sada. Bio si srećnik jer te zapala prava učiteljica, a sada je vreme da i ti usrećiš neku drugu, mlađu.

    Odgovori
  2. Budi srečan da ti njen muž ne naplati retroaktivno školarinu. Pa ako nemaš u kešu da mu isplatiš, on se zadovolji revanšom u naturi.

    Odgovori

Ostavite komentar