Treba da počne da se upi*ava u gaće? Biljana Srbljanović brutalno NAPALA Vesnu Pešić (FOTO)

Ona je na svom profilu na društvenoj mreži napisala salvu uvreda na njen račun

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Biljana Srbljanović, dramska spisateljica i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti, oglasila se na svom profilu na Fejsbuku povodom jučerašnjeg suđenja pop pevačice Britni Spirs koja je konačno dobila priliku da se obrati sudu povodom starateljstva koje njen otac Džejmi već 13 godina ima nad njom.

Ona je ovom prilikom brutalno napala sociološkinju Vesnu Pešić i napisala salvu uvreda na njen račun.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Britni Spirs je lišena poslovne sposobnosti, a Vesna Pešić nije, napisala je ona.

– Do lišavanja poslovne sposobnosti dolazi kad punoletno lice, prema stepenu sposobnosti za normalno rasuđivanje, nije u stanju da se samo brine o svojim pravima i interesima. Kad dodje trenutak u životu da se zubi noću čuvaju u čaši, to je momenat za napuštanje interneta zauvek. Šta znam, veza je direktna, dodala je Biljana.

– Nehumano je da je puste da se ovako ponižava, bukvalno balavi po sebi. Suštinski, nikakvo zlo više ne može naneti, jer nema nikakav autoritet, služi isključivo za jeftini podsmeh. Ipak je neljudski da očigledni kognitivni deficit ove moralno zapuštene starice okruženje ne prepoznaje i ne privede je humanim uslovima. Treba da počne da se upišava u gaće u javnosti, da bi je sklonili od tastature? Takav kraj ne zaslužuje baš niko.

– Na neki način Pešić najviše podseća na ponašanje ovog matorog g*vnara iz petnice, što je sedeo neopran u svom brlogu i pijan vredjao decu kucajuci po nekoj tastaturi. Nemoj posle da i njen hard disk neko mora da preformatira. Tragičan kraj, završava ona.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Profesorski nema šta! Srbljanovič ne vlada sobom ,trebalo bi obratiti pažnju i na njene sposobnosti da radi sa mladim ljudima

    Odgovori

Ostavite komentar