Milena Radulović objavila FOTOGRAFIJU MAJKE: Sličnost je neverovatna, da li ih razlikujete? (FOTO)

Kakva majka takva i ćerka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages

Naša glumica Milena Radulović podelila na društvenim mrežama fotografiju svoje majke Aleksandre.

– Najlepša mama na svetu – moja mama – napisala je Milena na Instagramu uz  fotografiju svoje majke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/Instagram

Ako se uporede mama i ćerka jasno je od koga je Milena nasledila lepotu i izgled.

Podsetimo, glumica Milena Radulović naišla je na brojnu podršku nakon što je priznala da ju je učitelj glume Mika Aleksić silovao.

Među porukama podrške našla se i poruka njene majke.

– Do pre nedelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku. Hvala svima, i hvala što ste prepoznali da je ovo mnogo više od jednog slučaja i Milenine lične borbe. Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire – napisala je ona uz nekoliko Mileninih fotografija.

Milena Radulović je optužila za silovanje učitelja gulme Miroslava Miku Aleksića, a koje se prema navodima glumice desilo kada je imala 17 godina.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Zaista, iste. Mama draga, varaš se, nema podrške, osim onih - koje nisu, za uvažiti. Zašto ? Jasno je mama. Tebi, pre svega. Pa i druga ćerka ode, baš u - leglo razvrata !!! . Mala Milenica, nastavi, posle "više silovanja",druženje sa Gospodinom Aleksićem i Biljom. Čudno ? Nije mama, jer laže, i ti sa njom. I tata, materijalna podrška. I prijatelji, koji naravno, imaju očekivanja. Eto mama, to je jako uznemirilo, one poštene ljude. Ravnoteža postoji mama, zbog toga svega, strašnoga, što učiniste- idi u prvu crkvu, i zatraži oproštaj. Požuri !!!

    Odgovori

Ostavite komentar