Jelena Karleuša KONAČNO otkrila javno kada će izaći NOVI album: Moja muzika ne stari, kao ni ja! (FOTO)

Dugo očekivano

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TV Prva

Diva Jelena Karleuša uskoro izbacuje novi album! Poznata po drugačijem ritmu i hitovima koji ostaju upamćeni i godinama kasnije, Jelena se sprema da ponovo iznenadi svoje mnogobrojne fanove.

Mesecima unazad govori se o tome kada će izaći novi album popularne pevačice, koliko će biti numera, spotova, da li će biti dueta… JK nije mogla više da trpi pritisak a i da drži publiku u neizvestnosti pa je na svom Instagram profilu objavila kada možemo da očekujemo nove pesme.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
FOTO:printscreen/instagram

-Umorna sam od konstantnog pisanja i pitanja kada će novi album! Album će izaći ovog je*enog leta! Uskoro objavljujem više informacija i jasno/zvanično najavljujem sve. Više od godinu dana je bio Kovid koji je sve usporio, moje pesme su i ovog trenutka ultimativni hitovi u svim klubovima gde se puštaju i sviraju live u velikom broju, jer ja nisam neko ko snima pesmice koje traju mesec dana. Hitovi koje sam snimila i pre 10-15 godina zvuče kao da su snimljene sada, samo bolje i kvalitetnije od ovog šita od 3 dinara trenutno. Klinci nemaju ukusa i to je ok, popraviću im stanje. Prema tome, ja razumem da je došlo do smene generacija kojima iznova moram da objašnjavam i crtam ali moja muzika ne stari kao ni ja!- Bila je odsečna, u svom maniru, Jelena Karleuša.

Pandemija Korona virusa jeste usporila mnoge stvari i znatno otežala rad estradnih umetnika. Ipak, svi željno očekujemo nove Jelenine pesme i spotove jer smo sigurno da će biti puni iznenađenja kakvih možemo očekivati samo od nje!

Karleuša HITNO primljena u Urgentni: Pevačica se GUŠILA i oticala, evo i zbog čega (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Boginja naša, jedva čekamo! Ali što se više hvali ovako to ćemo se više razočarati ako stvarno nije senzacija, a poslednje joj pesme Bankina i Lajk nisu bile nikakve. teški treš. Daj nešto u fazonu Ostavljam te zadnji put. A ne neki trep treš.

    Odgovori

Ostavite komentar