Maloletnici se “UBILI” od alkohola na Adi! Majka devojčice koja je bila na žurci: Prepili su, nemaju MERU

Tokom intervencije policije sumnjalo se da se jedan momak utopio, da bi zatim bio pronađen u besvesnom stanju na obali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Printscreen

Kada se tokom jedne večeri na Vojnomedicinskoj akademiji pojavi 14 maloletnika u gotovo besvesnom stanju, to je vest koja izaziva veliku pažnju. Kada shvatite da su svi bili u istom provodu i da su svi u istom stanju, budi se još veći nemir. Kada neko kaže – izgleda da su otrovani, kreće panika.

Na svu sreću, ono što se dogodilo u noći između srede i četvrtka nije bila priča sa tragičnim krajem, iako je priča užasna, zabrinjavajuća i poražavajuća.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

STIGLE PRIJAVE

Prema zvaničnim podacima saopštenih sa VMA, tinejdžeri su u ovu medicinsku ustanovu primljeni zbog trovanja alkoholom. Time je stavljena tačka na spekulaciju da su razuzdana deca bila drogirana. Druga zvanična informacija o dešavanjima na Adi Ciganliji jeste da je podneta prekršajna prijava protiv organizatora žurke na kojoj se našlo više od 1.000 mladih ljudi, i to zbog toga što je alkohol točen maloletnicima od 15 i 16 godina. Ali, ono što se dogodilo u kafiću „Red šuz” na Adi Ciganliji, sve mora da pozove na ogroman oprez. Posebno ako se zna da je policija koja se našla kod kafića u momentu kada je žurka prekinuta morala da traga za tinejdžerom za koga se sumnjalo da se utopio.

Na svu sreću, on je pronađen kasnije, „samo” obeznanjen od alkohola. Na osnovu snimaka koji kruže društvenim mrežama, jasno je da su devojke i mladići potpuno pomahnitali dok je nastup imao poznati reper Nući. Muzičar je i sam putem svog naloga delio vrelu atmosferu i snimke sa nastupa, na kojima se jasno vidi potpuno haotično ponašanje maloletnika.

Foto: Twitter/Printscreen

RODITELJI PLAĆALI I SEPAREE

A kako se tako velika grupa tinejdžera uopšte našla na istom mestu? Neki od zaposlenih u lokalima koji se nalaze pored „Red šuza” tvrde da je ulaz na žurku bio 1.300 dinara, ali da uz to nije deljeno neograničeno piće.

– Znam da su organizatore te žurke zvali roditelji klinaca i da su im iznajmljivali separee za 90.000 dinara. Znali su njihovi roditelji i da će biti alkohola. Nisu marili za to, već su pričali da žele da se deca provedu – objašnjavaju ljudi koji su se u četvrtak ujutru zatekli baš u kafiću gde se odigrala ova haotična žurka. Da je za stolovima gde su bili tinejdžeri bilo alkohola, potvrđuju i neki od roditelja dece koja su se našla na žurki. Oni tvrde da nije bilo reči samo o flašama votke (pošto se na snimcima sa žurke najviše vidi da upravo ovo piće u ruci drže deca) već i o viskiju, šampanjcu…

– Deca su po vodu išla na šank. Niko im ništa nije sipao u piće. U to sam sigurna. Samo su prepili, pošto nemaju meru – tvrdi majka jedne od devojaka koje su bile na zabavi.

Piše: Ekipa Objektiva 

Ovu i još interesantnih tema pročitajte u današnjem izdanju štampanog Objektiva. 

Foto; Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Толико младих на тако малом месту. Да ли је било само опијање и купање под утицајем алкохола или је било још нечег? Можда ћемо то сазнати за неких 9 месеци?

    Odgovori

Ostavite komentar